Echipa filmului No Hard Feelings răspunde la controversa legată de subiectul lui

de Gloria Sauciuc în 26 Iun 2023
Un cuplu cu bani angajează o fată să se întâlnească cu fiul lor

Deși tema filmului No Hard Feelings  a trezit reacții negative pe social media, regizorul și scenaristul Gene Stupnitsky a dat spectatorilor asigurări că nu vor fi dezgustați de film.

„Am făcut eforturi să ținem cont de factorul repulsie”, a spus el, notează hollywoodreporter.com.

În noua comedie marca Sony No Hard Feelings, Jennifer Lawrence joacă rolul unei tinere de 32 de ani angajată de părinții unui băiat de 19 (Andrew Barth Feldman) să se „vadă” cu acesta.

Desigur, e vorba despre genul de părinți protectori. Deși echipa filmului e de acord că cerința părinților este „o nebunie”, ei subliniază că exact acest mod de a-ți crește copiii este ridiculizat de către personaje. „Este o poveste cu tâlc”, declara actrița din rolul mamei tânărului filmului pentru The Hollywood Reporter.

O perspectviă satirică asupra a cee ace se întâmplă dacă nu lași copiilor libertate....

„Dacă ești un părinte protector care își crește copilul rupt de realitate, acesta nu va ști cum să trăiască înafara bulei lui, vei fi nevoit să faci o alegere radicală, și asta facem noi aici. Este o perspectviă satirică asupra a cee ace se întâmplă dacă nu lași copiilor libertate să facă lucruri și să descopere singuri. Altfel, va trebui pentru totdeauna să le organizezi lor viața.”

Filmul, așa cum explică producătorul Marc Provissiero, s-a născut din încercarea de a face un film despre modul intruziv și protector al unor părinți de a-și crește copii („helicopter parenting”), încercându-se inițial adaptarea unei cărți, How to Raise an Adult, însă echipa filmului nu găsea aici o poveste de ecranizat. Până când asociata de producție Naomi Odenkirk a descoperit pe Craiglist un anunț amuzant și acesta a inspirat filmul.

Exploreaza subiecte similare:

No Hard Feelings, Gene Stupnitsky

Alte știri din cinema

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Părerea ta

Spune-ţi părerea
sebybog pe 28 iunie 2023 06:55
Ce vremuri... Am ajuns să dăm explicații la orice... Nu-ți place un film, o carte, un tablou, foarte bine, nu te obligă nimeni să vizionezi/citești etc Dar să ceri socoteală că ti-a rănit suflețelul sensibil a devenit o adevărată stare de fapt.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells