Ea este actrița care o va interpreta pe Priscilla Presley în biopic-ul despre Elvis

de Cristina Grigore în 28 Oct 2019
Filmul, încă neintitulat, se va lansa pe 1 octombrie 2021

Cineastul Baz Luhrmann a ales actrița care o va interpreta pe Priscilla Presley în filmul biografic despre legenda rock'n roll-ului. Pelicula încă neintitulată, ce se va concentra pe anii de început ai vieții și carierei lui Elvis Presley, o va avea în rolul Priscilley pe Olivia DeJonge, scrie thewrap.com.

Actrița australiană de 21 de ani va juca alături de Austin Butler (Elvis) și Tom Hanks (interpretul lui Tom Parker, managerul dominator al starului). Cele mai notabile roluri ale sale sunt cele din serialul Netflix The Society și din The Visit, horror-ul din 2015 al lui M. Night Shyamalan.

Olivia este capabilă să redea profunzimea și prezența specială ce au făcut din Priscilla Presey o vedetă peste noapte”, a spus Luhrmann.

Elvis a cunoscut-o pe Priscilla pe când aceasta avea 14 ani, la sfârșitul anilor '50, pe când activa încă în armata Statelor Unite. S-au căsătorit după șapte ani și jumătate – în 1967. Au avut împreună o fată, Lisa Marie, însă relația lor a intrat în impas la doar câțiva ani și, în 1973, au divorțat.

Filmul lui Luhrmann se va axa însă mai mult pe relația cu managerul său și drumul spre succes. Cineastul a lucrat și la scenariu, alături de Craig Pearce. Lansarea este programată pentru 1 octombrie 2021.

Exploreaza subiecte similare:

Baz Luhrmann, Olivia DeJonge, Austin Butler, Tom Hanks, Craig Pearce, The Visit

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells