Deadpool ar putea rămâne fără Ryan Reynolds

de Cristina Grigore în 8 Iul 2013
Amânările suferite de proiect sunt pe punctul de a-l face pe celebrul actor să renunţe la rolul „mercenarului cu gura mare”

Ryan Reynolds l-a jucat pe Deadpool, „mercenarul cu gura mare”, în X-Men Origins: Wolverine (2009), iar aproape imediat după lansarea acestuia a apărut ştirea unui film care să îl aibă în centru pe Deadpool şi care să fie regizat de Tim Miller, după un scenariu imaginat de scenariştii lui Zombieland, Rhett Reese şi Paul Wernick.

Iată însă că au trecut mai bine de trei ani de atunci şi proiectul nu a intrat încă în producţie, deşi Reynolds a declarat în mai multe rânduri că abia aşteaptă să îşi reia rolul. Într-un interviu de promovare a noii sale pelicule, R.I.P.D., acordat celor de la TotalFilm.com, actorul a fost întrebat şi a explicat în ce stadiu se află acum proiectul. Deşi nu s-a declarat încă sătul să aştepte realizarea peliculei Deadpool, actorul pare deranjat de faptul că nimic nu este încă sigur.

Filmul era pe punctul de a fi realizat, apoi a murit de-a binelea. Când este bine mersi, gata de producţie, când iese de tot din radar. Este asemenea celei mai urâte relaţii pe care am avut-o”, explică actorul.

„Personajul ştie că se trage dintr-o revistă de benzi desenate, ştie că va fi într-un film, ştie că directorii studioului de producție vor să facă un film cu el. În noua versiune a scenariului, Deadpool este la curent şi cu noul film Wolverine. Nu spune nimic deranjant despre asta, însă la un moment dat se joacă cu figurina Deapool cu o oarecare curiozitate”, a adăugat ironic Reynolds.

Până la stabilirea lansării peliculei Deadpool, îl puteţi urmări pe Ryan Reynolds pe marile ecrane de la noi din 19 iulie.

Exploreaza subiecte similare:

Ryan Reynolds, Deadpool, X-Men Origins: Wolverine, Tim Miller, Zombieland, Rhett Reese, Paul Wernick, R.I.P.D. 3D

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 8 iulie 2013 10:28
Ran Reynolds ar trebui sa-si reia rolul de Green Lantern, sa mai faca un film inainte sa apara Justice League. Si sa renunte la Deadpool.
Cravan pe 8 iulie 2013 11:20
Ar trebui insa Green Lanter nu a fost chiar un succes.
Han_Solo pe 23 iulie 2013 14:29
Unde s0a descurcat? A fost unul din marile esecuri ale anului respectiv.
DeadSea07 pe 8 iulie 2013 11:37
Ar trebui ca Ryan Reynold sa lase filmul Deadpool (ca oricum nu cred ca o sa se faca) si sa inceapa filmarile pentru al 2-lea film Green Lantern am ramas nelamurit de faza aia de final (Spoiler) Sinistro purtand inelul galben (parca galben era) si devenit rau tot daca a fost un esec as vrea al 2-lea film
cristi23 pe 8 iulie 2013 15:46
si eu as vrea sa vad o confruntare intre hal jordan si nemesisul sau sinestro.......mai ales ca ultimul ar fi jucat de mark strong...un actor foarte bun.....
cristi23 pe 8 iulie 2013 15:45
ar fi pacat daca ar renunta.......eu abia asteptam sa se faca filmul........ce sa-i faci??......si producatorii se mai incurca
xerses pe 8 iulie 2013 15:59
Inca nu este nimic confirmat.
cosmin742000 pe 8 iulie 2013 17:49
Cu sau fara Ryan Reynolds nu e nicio paguba
radurex25 pe 8 iulie 2013 21:08
cu sau fara tine... ah, ce sa mai, ma las pagubas :))
Apache95 pe 8 iulie 2013 18:14
Daca o sa fie la fel ca Green Lantern....mai bine nu il fac deloc .
claudiu234 pe 9 iulie 2013 01:11
Foarte adevarat !
paul2011 pe 8 iulie 2013 18:45
mai bine ar cauta alt actor pentru Deadpool , iar Ryan Reynolds sa ramana cu Green Lantern (filmul nu a fost foarte bun , dar nici foarte rau ) ...dupa parerea mea nu i se potriveste rolul lui Deadpool .
radurex25 pe 8 iulie 2013 21:09
”Personajul ştie că se trage dintr-o revistă de benzi desenate, ştie că va fi într-un film, ştie că directorii studioului de producție vor să facă un film cu el” ciudat, asta se intampla si in noul joc deadpool.
Han_Solo pe 23 iulie 2013 14:30
Dupa incredibilul succes financiar cu RIPD si Turbo, sunt sigur 100% ca Deadpool se va realiza cu siguranta.
alex_il_fenomeno pe 27 iulie 2013 12:30
Ar fi pacat, dar cum nimic nu este sigur, unde este pierderea?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells