De ce a refuzat Julie Andrews să apară în Mary Poppins Returns

de Cristina Grigore în 12 Iun 2017
Filmul va intra în cinematografele noastre pe 28 decembrie

Într-un interviu acordat Entertainment Weekly, regizorul lui Mary Poppins Returns, Rob Marshall, a declarat că nu o vom vedea în remake şi pe interpreta producţiei originale, Julie Andrews.

Cineastul a spus că a vorbit cu Andrews - acum în vârstă de 81 de ani - însă ea a refuzat să apară în film. Actriţa, care a câştigat Oscarul pentru rolul din primul Mary Poppins (1964), a subliniat că este rândul lui Emily Blunt [actriţa britanică din Looper şi Edge of Tommorow a primit rolul celebrei dădace - n. red.] să capteze atenţia publicului.

„Este spectacolul lui Emily şi nu vreau să apar şi eu în acesta. Nu vreau să fiu văzută ca Mary Poppins în film. Nu-mi doresc asta. Mi-ar plăcea cu adevărat ca ea să fie cea care atrage toată atenţia şi să se bucure de asta pentru că va fi grozavă”, a spus Andrews.

Acţiunea noului film este plasată în Londra, după Marea criză economică a anilor ’30. Musicalul spune povestea lui Jane (Emily Mortimer) şi a lui Michael Banks (Ben Whishaw), ajunşi acum adulţi. În scenariul imaginat de David Magee, familia Banks, atinsă de o dramă personală, primeşte vizita lui Mary Poppins. Misiunea ei este de a face pe toată lumea să recâştige bucuria trecutului.

Mary Poppins Returns va intra în cinematografele noastre pe 28 decembrie. 

Exploreaza subiecte similare:

Mary Poppins Returns, Rob Marshall, Julie Andrews, Mary Poppins, Emily Blunt, Emily Mortimer, Ben Whishaw, David Magee

Alte știri din cinema

Baby Driver, despre „un puşti cuminte”, care „devine un diavol când ţine volanul în mâini”

O combinaţie de viteză şi muzică, plus o sursă de adrenalină pe care regizorul şi scenaristul Edgar Wright o transformă într-un action-thriller de neratat

Rain Man, marţi, la FilmCafe

Miercuri şi joi alte două titluri de neratat

Răufăcătoarea Nightshade va fi cu siguranţă în „Black Panther”

Pe lângă Kilmonger şi Nightshade, îl vom vedea şi pe M'Baku, alias Man-Ape în rol de răufăcător în noul film „Black Panther”

Franciza horror Saw revine cu „Jigsaw”

Seria de filme de mare succes a fost aparent încheiată în 2010

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback