Cursuri în premieră la Fundația Calea Victoriei, în luna mai

de Cinemagia în 26 Apr 2018
O diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive

Luna mai aduce noi cursuri în programul Fundației Calea Victoriei: Curs de Diplomatie, Pictură Suprarealistă, cursuri în limba engleză, Design în secolul XX, Pictură în ulei și multe altele, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Din 3 și apoi din 4 mai, faci cunoștință cu două personalități marcante: la „Introducere în Diplomație”, cu diplomatul Cristian Diaconescu, iar la „Cursul despre istoria Relațiilor Umane”, cu antropologul Vintilă Mihăilescu.

Dacă mulțimea de culori și texturi din jur inspiră artistul din tine, alege unul dintre noile cursuri de pictură – „Patru zile de Suprarealism”, „Pictură în ulei” sau „Pictură pe porțelan”.

Nou-apărute în programul Fundației Calea Victoriei sunt și cursurile în engleză: „Creative Writing” și „Presentation Skills”. În sfera cursuri care te ajută în carieră se înscrie „Cursul despre Freelancing” – o ocazie bună să afli cum evoluează această comunitate în București și, mai ales, dacă ți s-ar potrivi acest fel de a lucra.

Și pasionații de arte vizuale au ceva nou de încercat la fundație: atelierul „Arte Decorative și Design în secolul XX”, care începe din 4 mai.

Pentru cei preocupați de evoluția lor spirituală, Fundația Calea Victoriei recomandă cursul de dezvoltare personală „Cum să îți îmbunătățești stima de sine”, sau cel de filozofie: „De la Cicero la Sf. Augustin – Construcția sufletului occidental”.

Surpriza lunii mai este cursul „Cum aleg un vin bun?”, o serie de 4 întâlniri care cuprind și o parte de degustare. Așa cum îi spune și titlul, acest curs vă oferă nu doar repere teoretice pentru a alege vinul potrivit la fiecare masă, ci vă și răsfață cu degustări din cele mai savuroase vinuri.

Mai jos este lista completă a noilor cursuri din luna mai, aruncă un ochi și înscrie-te pe contact@victoriei.ro la cel care ți se potrivește mai bine.

Curs de diplomaţie şi relaţii internaţionale, din 3 mai, cu Cristian Diaconescu

O scurtă istorie a relaţiilor umane. Ataşamente din 4 mai, cu Vintilă Mihăilescu

Arte decorative şi design în secolul xx, din 4 mai, cu Dragoş Farmazon

Cum să fii un freelancer de succes, din 8 mai, cu Catrinel Burghelea

Patru zile de suprarealism: curs pictură, din 8 mai, cu Arina Gheorghiţă

Creative Writing Workshop In English – How to write a short story, din 10 mai, cu Robin Wildt Hansen

Atelier de pictură în ulei, din 11 mai, cu Maria E. Bălan

Cum sa îţi imbunătăţeşti stima de sine?, din 17 mai, cu Alice Macrina Cornea

Presentation Skills In English, din 17 mai, cu Anca Remeta

Cum aleg un vin bun? Curs şi degustare, din 18 mai, cu Roxana Nicolaescu

Atelier de pictură pe porţelan, din 19 mai 2018, cu Alina Alecu

De la CICERO la Sf. Augustin – Construcţia sufletului occidental, din 23 mai, cu Mario Barangea

Toate atelierele se desfășoară la noul sediu al Fundației Calea Victoriei – Str. C. A. Rosetti 47, et. 1, București. Detalii pe www.victoriei.ro

Fundația Calea Victoriei  este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. „De peste 10 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori. Peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 2000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate)”, spun reprezentanțuu Fundației.

 

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells