Cum ar arăta Gal Gadot drept Kitana într-un nou film Mortal Kombat

de Cristina Grigore în 13 Nov 2018
Potrivirea este remarcabilă…

Un reboot al adaptărilor cinematografice Mortal Kombat a fost anunţat încă de anul trecut, astfel încât fanii au început să îşi îndrepte privirea către actorii potriviţi pentru unele dintre personaje. Câţiva dintre ei au mers chiar mai departe şi au desenat cum şi-au imaginat că vor arăta în rol unii actori. Graphic designer-ul Bosslogic a publicat în week-end pe contul său de Instagram o imagine a lui Gal Gadot drept Kitana, unul dintre personajele recurente în franciza jocurilor video Mortal Kombat, iar potrivirea este remarcabilă.

Kitana este prinţesa regatului fantastic Edenia şi fiica adoptivă a antagonistului francizei, împăratul Shao Kahn. Deşi iniţial a luptat de partea tatălui său, ca asasin şi mână dreaptă, ea s-a întors împotriva acestuia şi s-a aliat cu eroi ai lui Earthrealm, precum Liu Kang.

James Wan s-a alăturat reboot-ului în 2016, însă a declarat că nu vrea să grăbească realizarea peliculei până nu va fi sigur că aceasta o ia în direcţia potrivită. Angajat să imagineze povestea a fost Oren Uziel, însă în ultima vreme dezvoltarea proiectului nu a înregistrat niciun progres. Warner Bros. pare însă că nu renunţă la reboot, pe care îl vrea de rating interzis minorilor şi cu actori de primă-mână în distribuţie.

Primul film Mortal Kombat a fost lansat în 1995. A fost regizat de Paul W.S. Anderson şi l-a avut în distribuţie pe Christopher Lambert. Continuarea a venit în 1997 (Mortal Kombat: Annihilation) şi, faţă de filmul precedent, care a avut succes la box office şi cronici nu tocmai nefavorabile, a fost pe ambele planuri un eşec, fapt pentru care seria a fost abandonată.

Exploreaza subiecte similare:

Gal Gadot, mortal kombat, Paul W.S. Anderson, James Wan, Mortal Kombat: Rebirth

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells