Conducătorii Academiei de Film și Will Smith au discutat incidentul de la Oscaruri înaintea unei întâlniri de urgență a Consiliului

de Marina Florea în 1 Apr 2022
Academia susține că i-a cerut lui Smith să părăsească Gala după incidentul violent, dar actorul a refuzat

Conducătorii Academiei Americane de Film s-au întâlnit, marți, cu Will Smith pentru a discuta gestul său violent de pe scenă, spun - în exclusivitate pentru Variety - surse apropiate publicației.

Președintele Academiei David Rubin și CEO Dawn Hudson au vorbit pe Zoom cu actorul despre incident și consecințele acestuia,. Discuția a durat cam 30 de minute, susține o sursă a publicației Variety. O altă sursă susține că discuția a fost „concisă”. Smith și-a cerut din nou scuze către Rubin și Hudson, și-a exprimat înțelegerea asupra faptului că va fi sancționat și și-a exprimat motivele. Soția sa, Jada Pinkett Smith, suferă de alopecie, o boală care se manifestă prin căderea părului, iar glumele pe seama bolii acesteia sunt un subiect sensibl.

După întâlnire, Academia anunța că Smith a încălcat codul de comportament al societății și va suferi „suspendare, excludere sau alte sancțiuni”. Academia susține că i-a cerut lui Smith să părăsească Gala după eveniment, dar a refuzat. Alții nu susțin această variantă, spunând că o asemenea cerere nu s-a făcut explicit și că producătorul Will Packer i-a cerut lui Smith să rămână, mai anunță Variety.

Dragostea te împinge să faci lucruri nebunești...

După incident, Smith a câștigat Oscarul pentru cel mai bun actor pentru rolul său din King Richard (foto). A susținut un discurs de cinci minute în care și-a raportat gestul său violent la comportamentul protectiv al personajului său, Richard Williams, tatăl jucătoarelor de tenis Venus și Serena Williams.

„Dragostea te împinge să faci lucruri nebunești”, a spus el. „Să faci ceea ce facem noi cere să fim în stare să înfruntăm. Să știm că oamenii spun lucruri rele despre tine. Să accepți că unii nu te respectă. Și să zâmbești, să susții că e ok...”

Smith nu și-a cerut scuze duminică de la Rock, dar și-a cerut scuze în scris luni.

„Am exagerat și îmi pare rău”, susține actorul. „Mi-e rușine și gestul nu mă reprezintă. Nu e loc pentru violență într-o lume a iubirii și a bunătății...”

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Will Smith, King Richard

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells