Chris Pratt prezintă noul trailer Jurassic World Dominion

de Marina Florea în 9 Mai 2022
Jurassic World: Dominația se lansează pe marile noastre ecrane pe 10 iunie

Cum premiera filmului Jurassic World Dominion urmează să aibă loc în mai puțin de o lună, Universal Pictures a dat publicității un nou trailer, unul care conține inclusiv secvențe din punctul culminant pentru trilogia Jurassic World, alături de comentariile actorului Chris Pratt.

„Vara aceasta, bucurați-vă de finalul epopeic al erei jurasice, pe măsură ce două generații se unesc pentru prima oară”, spun producătorii.

Alături de Chris Pratt și Bryce Dallas Howard vin câștigătoarea de Oscar Laura Dern, Jeff Goldblum și Sam Neill în Jurassic World Dominion, un film îndrăzneț a cărui acțiune traversează întregul glob, se vede în descrierea oficială a filmului.

Semnat de către regizorul Jurassic World, Colin Trevorrow, Dominion este plasat în timp la patru ani după ce Isa Nublar a fost distrus. Acum dinozaurii trăiesc - și vânează - alături de oameni în întreaga lume. Acest echilibru fragil va schimba viitorul și va hotărî - odată pentru întotdeauna - dacă oamenii vor mai rămâne specia dominantă pe o planetă pe care, acum, o împart cu cele mai puternice creaturi.

Din distribuția filmului mai fac acum parte DeWanda Wise (She s Gotta Have It), nominalizatul la Emmy Mamoudou Athie (Archive 81), Dichen Lachman (Agents of SHIED), Scott Haze (Minari) și Cambell Scott (The Amazing Spider-Man 2).

Din distribuția filmelor anterioare se întorc în noua producție BD Wong în rolul Dr. Henry Wu, Justice Smith în rolul lui Franklin Webb, Daniella Pineda în rolul dr. Zia Rodriguez și Omar Sy în rolul lui Barry Sembene.

Jurassic World Dominion vine în sălile de cinema pe 10 iunie 2022.

Exploreaza subiecte similare:

Jurassic World: Dominion

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells