Cea mai mare bătălie pentru putere din istoria Camorra, la Cinemax

de Cinemagia în 22 Nov 2016
Episoadele sezonului 2 ale sângerosului serial „Gomora” se difuzează în fiecare sâmbăta, de la ora 21

Gomora” este povestea din interiorul Camorrei – cumplita grupare de crimă organizată napolitană - prezentată prin ochii tânărului Ciro, mâna dreaptă a lui Pietro Savastano („Nașul” organizației) și povestea războiului nemilos de preluare a „Sistemului”.
 
Episodul 4 - sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 21
Bazat pe bestseller-ul lui Roberto Saviano, serialul „Gomora” îl poartă pe telespectator pe străzile întunecate și dure din Napoli, sanctuarul interior al crimei organizate Camorra. Când Pietro Savastano, unul dintre cei mai temuți șefi ai Camorrei, este capturat și trimis la pușcărie, Ciro Di Marzio, un tânăr de 30 de ani și mâna lui dreaptă, profită de această oportunitate pentru a deveni noul lider. Dar timpul lui nu a sosit încă; în vreme ce se află în pușcărie, Imma, soția lui Pietro, preia conducerea la început, în timp ce Genny, moștenitorul său aparent, învață meserie în Honduras. Între timp, un lider din clanul rival, condus de Salvatore Conte, plănuiește să-l distrugă pe Savastanos odată pentru totdeauna. Războiul pentru controlarea „Sistemului” abia a început, într-un teritoriu care continuă să lupte și nu se predă în fața crimei și nelegiuirilor.
 
În sezonul 2 al sângerosului serial, cu difuzare  sâmbăta, de la ora 21 (vezi program), era clanului Sevastano, care la un moment dat domina Napoli, pare să se fi terminat: Petro Sevastano, nașul clanului, și-a pierdut mințile în spatele gratiilor, iar soția lui, Imma, și fiul, Genny, au fost împușcați de Ciro, fosta mână dreaptă a lui Pietro. Însă boala mintală a lui Pietro a fost numai un plan ca să evadeze și când reușește să facă asta, o să vrea să recapete ce îi aparținea odată.
 
În cea mai mare bătălie pentru putere din istoria Camorra, mulți își doresc ce era regatul Savastano, primul fiind Ciro și apoi rivalul său devenit aliat, Salvatore Conte. Având o bază de putere, carismă și forță, Ciro și Conte se află în fruntea unei alianțe nou fondate și nu se opresc de la nimic ca să-și impună voința, mai ales împotriva celor puțini care i-au rămași loiali lui Savastano, care acum speră în reîntoarcerea lui Pietro.
 
Nu trebuie uitat nici Genny, care a reușit să distrugă imperiul construit în decenii de muncă grea de tatăl lui. Dar acesta a reușit să ocolească moartea și se întoarce. Pietro, Genny, Ciro și Conte: patru bărbați aflați în rețeaua violentă de sânge și iubire, ură și răzbunare.

Exploreaza subiecte similare:

Gomorra, tv:cinemax 2016

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells