Ce se întâmplă cu filmul Mortal Kombat?

de Cristina Grigore în 17 Sep 2013
Regizorul acestuia, Kevin Tancharoen asigură fanii că pelicula este pe cale de a fi realizată

Jocul video Mortal Kombat este pe care să fie din nou adaptat marelui ecran, în spatele proiectului aflându-se coreograful devenit regizor Kevin Tancharoen. Cu ceva ani în urmă, acesta a creat o mini prezentare video în care arăta cum ar fi să putem vedea din nou personajele din joc într-o producţie live-action.

În urma vizionării acelei prezentări, cei de la Warner Bros., deţinătorii drepturilor de producţie ale Mortal Kombat, au fost de acord ca Tancharoen să regizeze iniţial un serial web, intitulat Mortal Kombat: Legacy. Cum primul sezon a avut un succes major, un al doilea a primit imediat undă verde pentru producţie, însă de această dată mai marii Warner au fost de acord şi cu realizarea unui film Mortal Kombat.

Site-ul ComingSoon.net a stat de vorbă cu regizorul sus-numit despre stadiul în care se află acum producţia live-action-ului Mortal Kombat şi a aflat că există motive de optimism în legătură cu aceasta.

„Încă lucrăm din greu la asta”, a spus Tanchareon. „Scenariul a avansat destul de mult, iar acum stabilim bugetul filmului şi locaţiile, după care nu mai avem mult până la realizarea acestuia”, a adăugat el.

Întrebat dacă povestea din serial va fi continuată în film, regizorul a spus: „Cred că ne dorim cu toţii să o luăm de la capăt, fără nici un fel de bagaj. Ne vom servi de vechea mitologie, însă îi vom adăuga un strat nou, astfel încât să mai poată supravieţui încă 20 de ani”.

Între timp, cel de-al doilea sezon al lui Mortal Kombat: Legacy va debuta săptămâna viitoare.

Exploreaza subiecte similare:

Kevin Tancharoen, Mortal Kombat: Legacy, mortal kombat

Alte știri din cinema

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ADYTHEONE pe 17 septembrie 2013 08:16
Ma bucur sa aud asta ca am vazut cateva episoade din serial si mi s a parut bun !
Tyson_Kyd pe 17 septembrie 2013 09:21
Chiar voiam un nou film Mortal Kombat .
vladimir84 pe 17 septembrie 2013 09:41
Serialul a avut episoadele prea scurte dar intr-un film de lung metraj se schimba treaba, poate avea un succes rasunator.
Ovidiu239 pe 17 septembrie 2013 12:47
Da, va fi o capodopera, va deveni filmul cu cele mai multe premii castigand 12 Oscaruri...
Macabru pe 17 septembrie 2013 21:15
Ce se intampla cu Mortal Kombat? Absolut nimic! Sunt doar niste speculatii referitoare la film, cum se intampla si cu "noul" Jurassic Park sau World of Warcraft. Cel din 1995 a fost cel mai tare, cu siguranta ar merita un "remake".
alex_il_fenomeno pe 19 septembrie 2013 19:13
Vrem ceva original, si cat mai repede :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells