Cât valorează, de fapt, Tom Holland? Încasările tânărului ce poartă costumul lui Spider-Man

de Marina Florea în 18 Dec 2021
Deși 4 sau 5 milioane de dolari pare mult, nu e chiar așa prin comparație cu ce câștigă alte staruri MCU precum Chris Evans (Captain America), Chris Hemsworth (Thor) și Scarlett Johansson (Black Widow)

Tom Holland a jucat în trei filme Spider-Man sub egida Sony și Disney (care dețin Marvel): anume Spider-Man: Homecoming din 2017, Spider-Man: Far From Home din 2019 și Spider-Man: No Way Home din 2021. Așa cum anunță Celebrity Net Worth, Holland a câștigat 500.000 de dolari cu Spider-Man: Homecoming, primul film Spider-Man din Universul Cinematografic Marvel/MCU.

După Spider-Man: Homecoming, Holland a jucat în Avengers: Infinity War și Avengers: Endgame, înainte de creșterea de salariu pentru Spider-Man: Far From Home care i-a adus între 4 și 5 milioane de dolari, cu cel puțin 1,5 milioane în prime datorate performanțelor filmului la box-office, așa cum anunță Celebrity Net Worth.

Site-ul mai scrie că Holland a câștigat la fel de mult cu Spider-Man: No Way Home și s-ar putea să aibă aceleași încasări la următoarele filme Spider-Man. Deși 4 sau 5 milioane de dolari pare mult, nu e prin comparație cu ce câștigă alte staruri MCU precum Chris Evans (Captain America), Chris Hemsworth (Thor) și Scarlett Johansson (Black Widow) care câștigă câte 15 milioane per film marca Marvel, așa cum dezvăluia The Hollywood Reporter. Publicația mai anunța că Robert Downey Jr. (Iron Man) câștigă câte 50 de milioane de dolari pentru fiecare film Marvel înainte ca rolul său să se încheie în Avengers: Endgame.

Alături de cele trei filme Spider-Man de la MCU, Holland a mai jucat în alte trei filme MCU: Captain America: Civil War din 2016, Avengers: Infinity War din 2018 și Avengers: Endgame din 2019. Actorul mai are un cameo în scena post-generic din Venom: Let There Be Carnage din 2021, produs de Sony. Conform Celebrity Net Worth, Holland a câștigat 250.000 de dolari cu Captain America: Civil War, primul său film MCU în costum de Spider-Man. Site-ul a anunțat că Holland a făcut câte 3 milioane de dolari pentru fiecare film Avengers: Infinity War și Avengers: Endgame, care i-au adus un total de 6 milioane de dolari pentru ambele filme.

Într-un interviu cu Fandango în 2021, Amy Pascal - care semnează producția filmelor Sony și Disney din cadrul MCU - a confirmat că cel puțin încă trei filme din seria Spider-Man urmează să apară cu Holland. „Nu este ultimul film pe care îl vom face cu Marvel - nu este ultimul film Spider-Man”, susținea ea. „Ne pregătim să facem următorul film Spider-Man cu Tom Holland și cu Marvel. Ne gândim la acestea ca la o trilogie, și acum urmează să trecem la următoarele trei. Nu este ultimul nostru film MCU!”.

Totuși, aceste ultime trei filme Spider-Man ar putea fi ultimele filme ale lui Holland. Într-un interviu cu GQ în 2021, Holland a confirmat că vrea să se retragă din rolul lui Spider-Man înainte de a ajunge la 30 de ani. „Poate că a sosit momentul să mă retrag”, spune el. „Poate că pentru Spider-Man e mai bine să se facă un film cu Miles Morales” (Miles Morales a apărut în benzile desenate în 2011, după moartea personajului Peter Parker -  n.red.), a continuat. „Dacă continuu să îl joc pe Spider-Man și după 30 de ani, înseamnă că am greșit ceva...” 

Holland a vorbit și despre o pauză de la actorie în general. „Aș fi foarte mulțumit să fiu un tată care stă acasă cu copiii, și de acolo să produc un film”, declara el. „Aș putea începe filmările la The Crowded Room (un nou serial Apple TV+).Sau aș putea face Spider-Man 4,5 și 6, să închei la 32 de ani, și să nu mai fac altul vreodată. Nu sunt sigur ce vreau să fac...”

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Spider-Man: No Way Home, Spider-Man: Homecoming, Spider-Man: Far From Home

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells