Brad Pitt, înlocuit de Channing Tatum în 20.000 de leghe sub mări?

de Cristina Grigore în 17 Feb 2013
David Fincher este susţinut în producţia remake-ului de studiourile Disney

Un remake al peliculei 20.000 Leagues Under the Sea (1954) se află în planurile cineastului David Fincher de mai multă vreme. Anul trecut, proiectul a făcut un pas înainte prin interesul manifestat de cei de la Disney, care vor să înceapă filmările cât mai curând pe tărâm australian. Cu toate acestea, producţia nu va putea demara anul acesta.

Conform informaţiilor obţinute ThePlaylist.com, actorul care urma să interpreteze rolul central în film (cel al lui Ned Land) urma să fie Brad Pitt. El a renunţat însă la partitură, iar Fincher se află acum în căutarea unui înlocuitor. Primul în lista preferinţelor sale este Channing Tatum. Actorul, care filmează acum la Foxcatcher şi mai are în agendă alte patru producţii, nu va fi însă disponibil până la anul.

Dacă Fincher încheie contractul cu Tatum, va trebui să mai amâne o vreme producţia noului 20.000 de leghe sub mări şi va începe probabil lucrul la Gone Girl, adaptare a romanului de succes al lui Gillian Flynn sau la sequel-ul lui The Girl With the Dragon Tattoo. Va fi interesant de văzut dacă regizorul îşi va mai păstra însă interesul pentru remake după ce se eliberează de aceste proiecte.  

Exploreaza subiecte similare:

David Fincher, Brad Pitt, Channing Tatum, actor

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
radu3455 pe 17 februarie 2013 12:35
daca este regizat de David Fincher sigur va iesi ceva frumos
monicarusu25 pe 17 februarie 2013 14:29
David fincher e un regizor bun si la fel va fi si filmul.
cosmin742000 pe 17 februarie 2013 15:33
Eclar americanii nu mai au niciun fel de idee , daca au ajuns sa ecranizre pt a catraliarda oara 20000 de leghe sub mari..Bineinteles ca si asta tot o productie Disney o sa fie. Curand Disney va trece in preferintele mele sub Mediapro , daca o tine n ritmul asta.:)
Han_Solo pe 18 februarie 2013 09:38
Cred ca 20000 de leghe sub mari merita o readaptare doar pentru efectele vizuale din ziua de azi.
rizea.alex70 pe 17 februarie 2013 18:39
O idee interesanta...un 20000 de leghe sub mari nou nout cu efecte vizuale mult mai bune decat cele din 54' abia astept sa vad ce va iesi...daca il va face pana la urma.
Jack-Jack pe 17 februarie 2013 21:12
Davud Fincher nu poate da greş indiferent de actorul din rolul principal iar Tatum nu cred că va dezamăgi.
AndreBlack pe 17 februarie 2013 21:38
Il prefer mai mult pe Tatum decat pe Pitt in filmul asta . Au facut o alegere foarte buna . David Fincher este un regizor foarte bun asa ca va iesi ceva frumos .
PS : De-abia astept sequel-ul la The Girl With The Dragon Tattoo .

SANDA45 pe 21 februarie 2013 21:19
aman2 ar fii potriviti.
alex_il_fenomeno pe 11 martie 2013 19:41
Astept sa urmaresc productia...e greu sa ii compari pe cei doi.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells