Box office SUA - The Conjuring: Devil Made Me Do It, pe locul întâi

de Marina Florea în 6 Iun 2021
A Quiet Place partea II se lansează în România pe 11 iunie

The Conjuring: Devil Made Me Do It este pregătit să depășească A Quiet Place partea II, așa cum dezvăluie box-office-ul din Statele Unite, weekendul acesta, cu încasări estimate pentru perioada de trei zile de 25 milioane de dolari în 3102 săli de cinema.

Deși producția Paramount A Quiet Place partea II a marcat debutul cu cele mai mari încasări din perioada pandemiei, weekend-ul trecut, cu încasări de 48 de milioane de dolari, și continuând până la încasări de 58 milioane de dolari, venitul său weekendul acesta este anticipat la 20 de milioane, ceea ce îl pune pe locul doi.

Vineri The Conjuring 3 a strâns 9,67 milioane de dolari în timp ce A Quiet Place partea II a strâns 6,08 milioane de dolari, oferindu-i lui The Conjuring un avans semnificativ, considerând și debutul acestuia pe HBO Max.

The Conjuring 3 îi surprinde pe Patrick Wilson și pe Vera Farmiga reluându-și rolurile de specialiști în domeniul paranormalului, investigând evenimentele supranaturale legate de procesul de crimă, din 1981, al lui Arne Cheyenne Johnson. Filmele legate de subiect au avut rezultate bune la box-office, și dacă cel de-al treilea film din serie aduce încasările estimate de 25 de milioane de dolari îl va depăși pe Annabelle Comes Home, a cărui premieră a adus 20 de milioane de dolari.

Bătăliile de box-office precum aceea dintre The Conjuring 3 și A Quiet Place partea II continuă să anunțe revenirea mersului la filme, după un an de întârzieri și de săli goale în contextul pandemiei COVID-19.

Odată cu venirea verii, blockbustere precum Black Widow de la Marvel și Suicide Squad a lui James Gunn pot să se aștepte la normalizarea statisticilor.

Cruella de la Disney este așteptată să ocupe locul trei weekendul acesta, cu un total estimat pe durata a trei zile de 11,2 milioanede dolari. Cu Emma Stone, într-un prequel cu nuanțe punk rock despre originile eroinei negative din 101 dalmațieni, Cruella este estimată la a aduce 43 de milioane de dolari.

Animația (clasificată AP 12) Spirit Untamed a avut la rândul ei premiera weekendul acesta în SUA, aflându-se pe locul 4 la box-office. Cu încasări de 2,4 milioane de dolari, filmul pentru întreaga familie estimează 7 milioane de dolari în încasări de-a lungul weekendului. Completează clasamentul producția Raya and the Last Dragon, care ar trebui să aduc un alt milion, ducând la un total de 53,3 milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

A Quiet Place Part II, The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells