Au început filmările la Furiosa

de Gloria Sauciuc în 2 Iun 2022
Anya Taylor-Joy joacă rolulul acestei șoferițe dure de camion, cu un singur braț, vopsită pe față și rasă pe cap

După ce a fost prezent la Festivalul de Film de la Cannes 2022 în afara competiției cu drama fantastică Three Thousand Years of Longing, în care omul de știință jucat de Tilda Swinton întâlnește un duh (jucat de Idris Elba), care îi propune să îi îndeplinească trei dorințe în schimbul libertății, regizorul George Miller demarează filmările la Furiosa, mult-așteptatul prequel la Mad Max: Fury Road, anunță Variety.

Axat pe personajul feminin Furiosa, filmul este un prequel și - în același timp, un spin-off al seriei Mad Max. Așadar, proiectul trece într-o nouă etapă pe măsură ce regizorul George Miller confirmă că a început filmările.

Chris Hemsworth, unul dintre starurile filmului, a postat un mesaj în social media, scriind: „Începe o nouă călătorie pentru saga Mad Max”.

Anya Taylor-Joy joacă alături de el, în rolul titular.

Prequelul seriei „Mad Max” este bazat pe eroina lui Charlize Theron, Imperator Furiosa, personaj în filmul lui Miller din 2015, Mad Max: Fury Road”. Charlize Theron nu va mai juca în Furiosa, ținând cont că filmul se referă la anii de tinerețe ai personajului.

Încă din martie se anunța că Miller a discutat cu Anya Taylor-Joy despre rolulul acestei șoferițe dure de camion, cu un singur braț, vopsită pe față și rasă pe cap.

George Miller, un obișnuit al Festivalului de la Cannes, probabil se va întoarce pe Riviera Franceză, acolo unde Mad Max: Fury Road a avut prima proiecție în 2015, cu Furiosa.

Exploreaza subiecte similare:

Three Thousand Years of Longing, Mad Max: Fury Road, George Miller, Chris Hemsworth, Anya Taylor-Joy, Furiosa

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ddman pe 3 iunie 2022 00:55
Mda, foarte dura femeie! Ha, ha ce-mi plac glumele voastre!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells