Ashton Kutcher trebuia să facă parte din echipa lui Richard Branson pentru următorul zbor spațial

de Marina Florea în 20 Iul 2021
Virgin Galactic are planuri de a organiza zboruri în spațiu pentru publicul larg în mod regulat

Pe când eram copii, ni se spunea că pentru a ajunge în spațiu e nevoie de multă școală plus o pregătire fizică foarte dură. Acum, se pare că tot ceea ce trebuie pentru asta e să fii bogat. Richard Branson, fondatorul Virgin Group și miliardar, tocmai și-a testat vehiculul Virgin Galactic pentru prima oară săptămâna trecută, deși propriu-zis nu a ajuns încă în spațiu (a zburat doar foarte sus). Și încă cineva, bogat și faimos, aproape a ajuns împreună cu Branson în spațiu: e vorba de Ashton Kutcher.

Într-un interviu cu Cheddar News, Ashton Kutcher relata că urma să facă parte din următorul zbor, însă Mila Kunis, îngrijorată, i-a cerut să nu o facă: „Atunci când m-am căsătorit și am avut copii, soția mea mi-a explicat că nu e o decizie potrivită să merg în spațiu cât timp am copii mici, așa că mi-am vândut înapoi biletul. Trebuia să fiu în următorul zbor, dar nu voi fi”. Totuși, Kutcher afirmă „voi ajunge cândva”.

Așa cum notează CNN, Virgin Galactic a petrecut două decenii lucrând la nava spatială care ar face posibilă călătoria la limita spațiului. Numai șase persoane s-au oferit voluntari la primul zbor de test: Branson, directorul executiv al Virgin Galactic Sirisha Bandla, astronautul coordonator și manager de program Beth Moses, inginerul șef Virgin Galactic Colin Bennett, și piloții Dave Mackay și Michael Masucci.

Totuși, Virgin Galactic are planuri de a organiza zboruri în mod regulat, și câteva persoane bogate au rezervat bilete, la prețuri între 200.000 și 250.000 de dolari. Și, cu toate că pare mult, CNN spune că se vor vinde mai multe bilete la și mai mulți bani.

Cum acesta e noul hobby al miliardarilor, și Jeff Bezos are de gând să vândă bilete de zbor în spațiu cu o navă concepută de compania sa, Blue Origin. Compania lui Bezos a scos la licitație un bilet la prețul de 28 de milioane – mult mai mult decât Virgin Galactic.

Exploreaza subiecte similare:

Ashton Kutcher, Mila Kunis

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells