Anna Kendrick ar putea juca varianta femină a lui Moş Crăciun

de Cristina Grigore în 12 Ian 2017
Filmul, produs de studiourile Disney, se va numi Nicole

O figură atât de cunoscută nu putea fi ocolită de cineaşti. Moş Crăciun a apărut în fel şi chip pe marele ecran – Bad Santa, Rise of the Guardians, Santa’s Workshop (un film din 1932 în care Moşul era înfăţişat drept un nemilos patron al unei fabrici şi un vânzător rasist de jucării) - sunt doar câteva exemple. În curând va apărea şi într-o variantă feminină, scrie TheHollywoodReporter, cu Anna Kendrick în rol central.

Filmul se va numi Nicole, ideea celor de la Disney având legătură cu Sfântul Nicolae, dar şi cu, transformarea poveştii Moşului într-o variantă modernă, dominată de o figură feminină. Ce se cunoaşte despre scenariul filmului deocamdată este că venerabilul personaj iubit de copii trebuie să se retragă şi îşi caută un moştenitor. Onoarea îi revine fiului său, însă, când acesta descoperă că nu poate livra jucăriile mult aşteptate în ajunul Crăciunului, este salva se sora sa, care devine astfel prima purtătoare a mantiei roşii a Moşului.

De scenariul şi regia filmului se va ocupa Marc Lawrence (Miss Congeniality).

Exploreaza subiecte similare:

Bad Santa, Rise of the Guardians, Anna Kendrick, Miss Congeniality

Alte știri din cinema

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 13 ianuarie 2017 15:36
Cretină idee! Când sunt atâtea cărți excelente pe piață, să vii cu asemenea idei ”crețe” mi se pare o idioțenie. Sau poate sunt eu prea pretențios. Părerea mea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells