A murit Leo, pisica vedetă din horror-ul Pet Sematary

de Cristina Grigore în 31 Mai 2019
„Va rămâne pentru totdeauna în amintirea familiei sale umane și a celei cu blană”, a spus dresorul și stăpânul lui Church din adaptarea lui Stephen King

Felina din horror-ul Pet Sematary va putea fi admirată de acum doar pe peliculă. Vestea morții lui Leo, cunoscut drept Church în adaptarea cinematografică a romanului lui Stephen King, a fost dată într-un mesaj pe Instagram, miercuri noapte, de către stăpânul adoptiv al acestuia.

„Cu mare tristețe vă anunțăm că Leo a murit. Va rămâne pentru totdeauna în amintirea familiei sale umane și a celei cu blană. Steaua lui va continua să strălucească cu putere”, se menționează în mesaj.  

Potrivit thewrap.com, cauzele morții subite a lui Leo nu au fost dezvăluite de către fostul dresor, care l-a adoptat după încheierea peliculei cu John Lithgow și Jason Clarke. Pisica aparținea rasei Main Coon – cea mai mare dintre toate rasele de pisici, la care crescătorii avertizează însă că există o predispoziție pentru o boală de inimă.

În ciuda aspectului înfricoșător din poster și din film – unde era o pisică întoarsă din morți, cu puterea de a scula din morminte și alte animale, chiar și oameni - rasa lui Leo este recunoscută ca una a pisicilor cu temperament blând și foarte jucăuș.

La filmările lui Pet Sematary au mai fost însă folosite alte trei pisici, însă Leo a fost cel ales pentru a promova, accesorizat cu papion, evenimentele de lansare ale filmului.

Exploreaza subiecte similare:

Pet Sematary, John Lithgow, Jason Clarke

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
aiuritul99 pe 6 iunie 2019 08:23
Aoleu...Eram fan al matei respective ?Unde pot aprinde o lumanare ?
Pe bune...asta-i stire la voi ?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells