A fost stabilită data de lansare a lui Rambo 5: Last Blood

de Cristina Grigore în 1 Mar 2019
Primele patru filme Rambo au obţinut încasări combinate de 728 milioane de dolari la box office-ul internaţional

După 37 de ani de la primul film al seriei, Rambo 5: Last Blood se pregăteşte de lansare, cu un Sylvester Stallone ceva mai îmbătrânit, dar încă în formă. Potrivit Variety.com, pelicula se va lansa anul acesta, pe 20 septembrie.

În regia lui Adrian Grunberg, filmul îl va urmări pe John Rambo prin Mexic, aflat pe urmele unui cartel de droguri, după ce fiica unui bun prieten a fost răpită. Din distribuţie mai fac parte Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta şi Yvette Monreal. Scenariul a fost imaginat de Stallone şi Matthew Cirulnick. Starul, care avea 36 de ani când a fost lansat primul film din franciză, va avea 73 de ani la debutul lui Last Blood.

Primele patru filme Rambo au obţinut încasări combinate de 728 milioane de dolari la box office-ul internaţional. Cel mai de succes film al seriei a fost Rambo: First Blood Part II, ce a strâns 300 milioane dolari internaţional.

Primul film a fost lansat în 1982 şi a avut la bază cartea lui David Morrell din 1972, First Blood, despre un fost soldat din trupele speciale americane, expert în arme, luptă corp la corp şi război de gherilă, care - odată ajuns într-un mic oraş din Washington - intră în conflict cu forţele de ordine locale şi aproape că distruge întreg oraşul înainte să se predea.

Exploreaza subiecte similare:

Sylvester Stallone, Adrian Grunberg, Rambo: First Blood Part II, First Blood

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Manusa pe 5 martie 2019 00:23
Nu pot sa spun ca nu il astept. Stalone este unul dintre actorii mei preferati, dar acest subiect de film este cam rasuflat. Sa il aduci din nou pe Rambo pe marile ecrane...... Poate mergea mai bine un serial, cu un alt actor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells