A fost stabilită data de lansare a lui John Wick 4

de Cristina Grigore în 21 Mai 2019
Succesul ultimei părți a francizei a convins Lionsgate să înceapă cât mai repede lucrul la încă o continuare

În vreme ce John Wick (Keanu Reeves) își desfășoară din nou întregul arsenal al abilităților sale de asasin pe marile ecrane, în a treia parte a seriei, compania Lionsgate pune la punct producția următoarei aventuri a personajului. Potrivit Variety.com, a fost stabilită deja data de lansare a lui John Wick 4. Sequel-ul va ajunge în cinematografe pe 21 mai 2021.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum a intrat pe primul loc în clasamentul SUA, cu încasări de 57 milioane de dolari (cel mai bun debut din serie) și a ajuns deja la 93,3 milioane de dolari internațional. Pelicula, regizată tot de cel care s-a ocupat de primele două titluri ale francizei, Chad Stahelski, îl pune pe infailibilul asasin într-o altă situație fără ieșire – exclus din organizația ce îi oferea protecție, are pe urmele sale o armată de vânători de recompense, dornici să pună mâna cât mai repede pe cei 14 milioane de dolari puși pe capul lui.

„A-l vedea pe Reeves învingând pe toată lumea de pe această planetă - întotdeauna îmbrăcat la patru ace - este singurul motiv pentru care aceste filme există”, menționează The Times în cronica rezervată lui Parabellum.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum s-a lansat în cinematografele noastre pe 17 mai.

Exploreaza subiecte similare:

Keanu Reeves, John Wick: Chapter 3 - Parabellum, Chad Stahelski

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
YulianHD pe 23 mai 2019 18:43
Bravo, hai să facem și din seria John Wick o telenovelă ca Fast & Furious sau TAXI. mă întreb când se va lansa John Wick 892428 -.-
Qube86 pe 24 mai 2019 21:15
Atata vreme cat publicul le cere si calitatea lor nu scade dramatic nu vad care ar fi problema! Daca cuiva nu ii convine sa vizioneze si o a 4-a parte John Wick atunci lucrurile sunt simple...nu se duce la cinema si isi pastreaza in memorie doar cele 3 parti lansate deja! ;)
YulianHD pe 27 mai 2019 01:20
Sunt foarte multe francize care au 1-2 filme bune restul sunt facute in batjocura, si nu mi-ar placea sa vad acelas lucru si despre john wick :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells