Cele mai tari comedii din toate timpurile

0 3
Listă creată de alin_buzau pe 18 Octombrie 2010 | ultima modificare pe 18 Octombrie 2010
Genuri: Comedie
5 filme
Ordoneaza dupa: Data adăugării | Popularitate
 • NOTA (IMDB: 7.00) 8,0
  Plăcintă Americană
  Jim e un băiat ca oricare altul numai că e disperat din cauza virginității. De când părinții săi l-au prins urmărind filme porno pe un canal TV codat, lucrurile au devenit și mai disperate.
 • NOTA (IMDB: 6.30) 7,8
  Ace Ventura: Un nebun în Africa
  Ace Ventura (Jim Carrey), detectivul animalelor din toate timpurile, posesorul unei tunsori ce sfidează legile gravitaţiei şi al unei atitudini ce sfidează normalul se reîntoarce într-o mult aşteptată producţie - Ace Ventura: Un nebun în Africa.
 • NOTA (IMDB: 6.20) 7,5
  "Fumuri" la Harvard
  Doi drogati ajung la Harvard si dau iama prin mediul academic. “How high” e genul de filme care îti topeste ratiunea si îti coboarã standardele cinematografice, în timp ce te face sã rîzi cu poftã. Actiunea se petrece la Harvard. Acest lucru suna din start elitist! Da, dar Harvard-ul pe care îl cunoastem din experientã – sau din filme – nu apare aici. Mai întîi, pentru cã tînãrul Jesse Dylan a regizat filmul pe cînd era student la UCLA. Apoi, prestigioasa institutie e descri
 • NOTA (IMDB: 6.70) 8,0
  Academia de Poliție
  Într-o metropolă care se confruntă cu o criminalitate din ce în ce mai ridicată, primarul, vrând să întărească forţele de ordine, ia hotărârea să nu se mai dea examen de intrare la Academia de Poliţie. Oricine vrea să devină poliţist, e înscris.
 • NOTA (IMDB: 7.20) 8,2
  Jandarmul din St. Tropez
  Mai rar se intampla ca o comedie sa nu lase privitorul sa-si traga sufletul macar si o clipa intre doua rafale de ras. Jandarmul din St. Tropez, din seria de succes a jandarmilor, este acea comedie, gratie aproape exclusiv, talentului gigantic al inegalabilului Louis de Funes. Actorul de buzunar il interpreteaza pe inspectorul Cruchot care, dupa lungi lupte cu gafele profesiei, este avansat in functie. Pentru a sarbatori fericitul eveniment el isi ia fiica si purced amandoi spre paradis –
Trebuie sa fii logat pentru a putea propune filme la aceasta listă. Click aici pentru a te autentifica.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
k-rissa pe 9 ianuarie 2012 18:35
ace ventura, how high si le gendarme de St. Tropez mi-au placut si mie foarte mult!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Activitate lista
Vizualizari: 2025 | Comentarii: 1
Listă nouă
Porneşte o listă nouă, cu filme sau actori
Alte liste create de alin_buzau
jinglebells
Feedback