Unfriended

(2014)

Unfriended

Poster Unfriended Postere Unfriended

Sinopsis Unfriended

Unfriended

Actiunea se desfășoară pe ecranul computerului unei adolescente. Ea și prietenii ei sunt urmariti de o figură nevăzuta care caută răzbunare.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: puchi
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • Cybernatural

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alexandru.alex pe 28 Iulie 2015 13:24
Foarte realistic!
Nu as fii crezut sa fie atat de bun! ma asteptam la ceva de duzina care sa ma plictiseasca dupa 20 de min dar nici nu stiu cand au trecut 83 de min,m-a tinut in suspans pe toata durata sa,foarte bun recomand!
5 4
carcel_claudiu pe 09 August 2015 10:35
Ceea ce părea absurd a fost chiar ok
Nu aveam așteptări de la acest film. Pe două din actrițe le cunoșteam, chiar dacă Ouija a fost o scamatorie de film, am zis să-i dau o șansă. Ideea este originală. Paranormalul este combinat cu problemele sociale ale secolului XXI. După ce termini de vizionat filmul rămâi cu o oarecare stare de paranoia. Merită văzut, dacă sunteți curioși, dar nu este unul din cele mai bune filmele horror bune apărute de curând.
3 1
Omu_Problema pe 20 Februarie 2016 04:07
Cred ca e multumit cu un 5
Nu mi-a facut pielea de gaina sau sa-mi dea o senzatie de creepy cum vad ca s-a intamplat la altii.
Misto ca a venit cu ceva nou, adica, eu n-am vazut horror gen asta.
La un moment dat nu mai distingeam care raspunde la intrebare, care pune intrebarea, care spune ceva la intamplare in harmalaia aia, si mai am o obiectie, unde erau parintii adolescentilor, sau traiau singuri la casa lor? Aici este o minge la fileu aruncata fantomei care parca are totul de partea ei, exact ca atunci cand politia spune ca e la 5 minute de ea (Blaire) si trec aproape 10 si nici urma de vreun agent.

2 1
diux05 pe 28 Iunie 2015 00:39
Filmul e apararut?Il caut de ceva timp si nu gasesc nicaieri nimic!
1 1
andystarx pe 29 Noiembrie 2016 19:45
Nota 6/10
Filmul are un subiect foarte intersant,si anume faptul ca ne arata cat de usor pot manipulati oamenii pe internet,dar mai alrs tinerii!De vazut ,doar odata!
1 2
amigos74 pe 02 Iulie 2016 02:45
Nu merita vazut!
Cred ca e cel mai prost horror vazut de mine,Nu are nimic care sa te surprinda,sa te sperie,nu stiu ce au vazut altii,dar cred ca nu stiu sa vada un film.O actiune 0,desfasurata pe skype,toti membrii conferintei mor,cine i-a omorat,nu stiu.....Adolescentii fiind singuri in casa,mda,regie+poveste proasta,fantoma sau ce vroia sa reprezinte chestia aia care i-a omorat, tasta pe skype si facebook simultan,era gen un Bill Gates fantoma asa.O poveste prea proasta si regia pe aceiasi masura,un horror care nu e horror,tras de par.Din partea mea,4,stai jos!.Nu vi-l recomand.Daca vreti un horror bun,care nu are faze creepy,"The Witch"!
1 2
ana.marya pe 02 Aprilie 2016 00:23
groaza
chiar nu ma asteptam deloc la inceput credeam ca sfarsitul va fi final fericit dar mam inselat chiar ma captivat si eram din ce in ce mai curioasa. De mult timp caut un film la care sa ma sperii putin iar acesta a reusit putin dar nu cred ca va mai fii altul la fel care sa ma sperie
1 2
rafaelionita8_gmail_com pe 19 Iunie 2015 16:18
Spooky
Foarte real si foarte infricosator. Ma asteptam sa fie prost rau.
1 3
klara_n pe 24 iunie 2015 20:42
eu nu gasesc acest film si nu inteleg de ce :( ma poti ajuta cu un link ? te rog
drooge100 pe 5 august 2015 12:12
http://filelist.ro/details.php?id=367905
6Patronul9 pe 26 Octombrie 2018 13:17
Un film destul de ok cu o idee interesanta ce putea fi dezvoltata ceva mai bine.Cele mai intense momente au loc spre final,acesta din urma fiind satisfacator intrucat victimele din acest film nu sunt tocmai genul de personaje pentru care sa ovationezi.6.50/10 !
0 0
AmphitriteMermaid pe 02 Ianuarie 2018 22:15
Si eu credeam ca va fi slabut, dat fiind nota sa. Filmul insa m-a surprins placut, m-a tinut in suspans si a avut pasaje horror, chiar daca nu intense. Ideea filmarii doar pe internet este unica, iar actorii joaca foarte realist. Merita vazut daca doriti un film mai inedit.
0 0
sammy_samman pe 31 Martie 2017 15:56
Unfriended este un film horror clasic, în care toată lumea moare în moduri dureroase și murdare, dar mai are și o altă înțelegere și pentru ea ar trebui să-l vezi. Pe 17 aprilie a fost lansat în cinematografe.

Unfriended se derulează exclusiv într-o fereastră de Skype, între câțiva oameni care ajung să moară în moduri destul de dureroase și explicite, cât să cataloghezi filmul drept horror. Dar Unfriended ne mai prezintă o versiune a lumii digitale, și anume impactul acțiunilor din ea asupra vieții obișnuite. Dincolo de toate beneficiile internetului și tehnologiei, mai sunt câteva minusuri imense, cum ar fi lipsa de intimitate și singurătatea online.

Unfriended spune povestea sinuciderii unei fete, după ce a fost filmată beată de către cineva și acel video a ajuns online. Online ajunge și clipul cu sinuciderea ei, dar din… citeşte

0 1
daiana00 pe 23 August 2015 18:31
Nu aveam asteptari mari de la film,dar a fost bunicel pana la urma.Ma asteptam ca la un moment dat actiunea sa se transpuna in planul real,dar oricum m-a tinut in suspans pe toata durata lui.
0 1

Spune-ţi părerea despre Unfriended

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Unfriended
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells