Furious 7 îşi continuă dominaţia la box office, Avengers: Age of Ultron ia avânt în afara SUA

de Cristina Grigore în 28 Apr 2015
Age of Ultron a strâns până acum peste 200 de milioane de dolari. În Statele Unite şi China filmul se lansează abia pe 12 mai

Pentru a patra săptămână la rând, Furious 7 îşi păstrează locul întâi în box office-ul american. În acest week-end, filmul a mai strâns 18 milioane de dolari şi a dus totalul internaţional la un spectaculos 1,32 de miliarde, ceea ce plasează filmul pe locul cinci în topul peliculelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

The Age of Adaline, cu Blake Lively şi Harrison Ford a intrat în acest sfârşit de săptămână în cinematografele americane, iar cele 13,4 milioane de dolari obţinute i-au asigurat în topul încasărilor locul trei. Pe doi se află Paul Blart: Mall Cop 2 (15,5 milioane), iar Home (8,3 milioane) şi Unfriended (6,2 milioane de dolari) completează topul cinci al încasărilor.

Între timp, The Avengers: Age of Ultron a fost lansat în cinematografele din afara Statelor Unite şi a strâns până acum peste 200 de milioane de dolari. Sequel-ul a ocupat locul întâi în mai toate teritoriile în care a debutat, iar cifra încasărilor o depăşeşte până acum pe cea obţinută în această fază de The Avengers şi Iron Man 3. Se aşteaptă ca încasările lui Age of Ultron să treacă de cele ale lui The Avengers (1,52 miliarde de dolari), aflat în acest moment pe locul doi în clasamentul peliculelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

The Avengers: Age of Ultron, intrat în acest week-end şi în cinematografele noastre, va fi lansat în Statele Unite şi China pe 12 mai.

Exploreaza subiecte similare:

Fast and Furious 7, The Avengers: Age of Ultron, The Age of Adaline, Paul Blart: Mall Cop 2, Home, Unfriended

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 28 aprilie 2015 09:53
Probabil il va depasi The Avengers in primul weekend de la lansare insa per total nu cred ca va depasi Furious 7 ;)
OwYBeS pe 28 aprilie 2015 11:46
Eu zic ca depaseste Furios 7 si pun pariu ca va ajunge la 2 miliarde $. :)
camaleonii pe 28 aprilie 2015 11:54
NU. Nu se asteapta nimeni ca The Avengers: Age of Ultron sa depaseasca incasarile lui The Avengers. In SUA cu siguranta va suferi o scadere semnificanta ( daca primul film a strans 623 de milioane, Avengers 2 va strange cu greu 560 de milioane ) - deci o scadere de minim 60 de milioane.
Iar pe plan international, s-ar putea de asemenea sa asistam la o scadere: filmul a stabilit intr-adevar recorduri, insa nu trebuie uitat un anumit lucru: Avengers 2 s-a lansat in anumite tari inca de miercuri, iar in restul tarilor de joi ( si nu, nu au fost proiectii de noapte ). Deci suma de 200 de milioane a fost stransa in 4 - 5 zile, si nu 3.
Avengers 2 nu are nicio sansa sa ajunga la suma stransa de Avengers 1. 900 de milioane international + 550 = 1.45. S-ar putea ca F7 sa depaseasca Avengers in cazul acesta.
p.s: nu mai faceti predictii de tipul: va ajunge la 2 miliarde pentru ca este IMPOSIBIL!

lau96 pe 28 aprilie 2015 16:56
Ne spui sa nu facem predictii, dar chiar tu le faci, zicand ca va strange doar 560 milioane...Nu vad nici un motiv pentru care incasarile acestiu film ar fi sub cele ale primului; toata lumea a fost impresionata de The Avengers si cu siguranta cinematografele vor fi pline. Cat despre 2 miliarde...hmm, cam greu, dar eu zic ca este realizabil.
camaleonii pe 29 aprilie 2015 01:46
Am spus faptul ca in China " va strange probabil undeva pe la 250 de milioane", insa in majoritatea tarilor filmul va strange mai putin decat prima parte. p.s pentru autorul articolului: Se aşteaptă ca încasările lui Age of Ultron să treacă de cele ale lui The Avengers (1,52 miliarde de dolari), aflat în acest moment pe locul doi în clasamentul peliculelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Avengers se afla pe locul 3 in acest moment. Sub Avatar ( 2.78 miliarde ) si Titanic ( 2.18 miliarde ).
danny987 pe 28 aprilie 2015 17:18
Eu sunt de cord cu Camaleonii,va suferi o scadere dupa 1 week-end,desi sper sa ma insel..
pdf pe 28 aprilie 2015 23:56
Mai conteaza si pretul biletelor care creste in fiecare an
Deja in Germania vor sa boicoteze filmul in peste 150 de cinematografe datorita pretului la bilete care a fost majorat, nu se poate compara un film de acum 3 ani cand pretul biletului era 30 euro cu unul recent cand pretul este 50 euro , valabil si pentru proiectiile 3D care majoreaza pretul la un bilet, 30-50 euro au fost exemple nimic concret.

Cei de la Disney vor da cu siguranta, lovitura in box-office cu Avengers: Age of Ultron, insa sufera o lovitura de imagine in aceste zile chiar in centrul Europei dezvoltate. Mai multi proprietari independenti de cinematografe din Germania, care controleaza in jur de 700 de sali de cinema, boicoteaza filmul celor de la Disney-Marvel, Avengers: Age of Ultron. Acestia ameninta ca nu vor difuza filmul din cauza costurilor uriase impuse de Disney.

cotzofica pe 29 aprilie 2015 08:26
Furious 7 are încasări mari în special datorită lui Paul Walker. Mai bine zis, din cauza morţii lui.
Şi nu sunt pe deplin corecte comparaţiile încasărilor filmelor actuale cu ale celor mai vechi, în special datorită preţurilor biletelor. La lansare, filmul Star Wars nu cred că avea un preţ al unui bilet mai mare de 20 dolari. În prezent, având în vedere şi tehnologia 3D, preţurile au crescut simţitor, poate de 5-6 ori. Este adevărat că a crescut şi numărul sălilor de cinema, dar o altă cauză ar fi şi vânzările/închirierile de DVD-uri sau piratarea filmelor, care în trecut nu erau posibile.
O comparaţie corectă (dar mai greu de realizat) ar trebui să se facă după numărul total de bilete vândute, sau după sumele încasate în total, dar raportate la valoarea financiară în contextul economic în care sunt lansate filmele.

alex43497 pe 8 mai 2015 23:11
intrebarea este:de ce?filmul e oribil.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells