The Gang That Couldn't Shoot Straight

(1971)

Banda de netoți

Poster The Gang That Couldn't Shoot Straight Postere The Gang That Couldn't Shoot Straight

Sinopsis The Gang That Couldn't Shoot Straight

Povestea amuzantă a două bande mafiote - care isi diversifica metodele prin care se saboteaza reciproc. La un moment dat, una dintre bande incepe sa santajeze clientii celeilalte si atunci intra politia pe fir....

A contribuit la sinopsis-ul filmului: psihologu
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.9

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
zeno.marin pe 25 Aprilie 2014 18:27
WTF!!???
"O banda de netoti" - ar fi o traducere aproape impecabila. Cu toate acestea, corect ar fi "O pelicula pentru netoti". Ei bine, nu neaparat pentru, ci facuta de netoti (condusa de ilustrul Goldstein/Goldstone etc., you get my drift...). Cele cateva poante, amuzante ce-i drept, se epuizeaza mai repede decat poti citi titlul fimlului in original, restul fiind o latura de poante total nereusite si primitive, incluzand... gaguri cu pitici imbracati in costum de gangster, cu dungi. Babilonia devine totala, o scalambaiala decazuta si fara haz, la fel de interesanta si dinamica precum EKG-ul unui mort. Recomand acest film, crestineste, tuturor celor care imi sunt antipatici.
2 0
reivan pe 12 decembrie 2014 15:30
un comentariu mai amuzant ca filmul.
pappilon pe 10 Septembrie 2011 22:07
O comedie foarte haioasa! Il vedem aici pe Robert la inceputurile sale cand este un pustan! Il recomand cu placere celor care le plac comediile si nu numai!
1 1
93GabiBT pe 16 mai 2012 17:24
Si melodia filmului e foarte buna.
reivan pe 31 Decembrie 2013 13:47
FAIL regizoral
La inceput de cariera De Niro a avut norocul sa faca un rol bun intr-un film slab.
Nu am vazut prea multe filme ale lui Goldstone si nici nu cred ca o sa mai vad prea multe si asta din cauza faptului ca trece in graba prin puncte cheie , prezinta povestea pe apucate si prefera sa se axeze pe actiune prea mult.
Naratiunea filmului vine aici fie prin "artificii" tehnice gen screenuri de prezentare ca in filmele mute fie prin intermediul unui post radio sau a unei televiziuni.
Se trece rapid prin momente in care unele personaje mor si - cel mai important- LIPSESTE CONTINUITATEA. Intr-un mod ce-l face greu de privit.
Nu a fost ce trebuie.

0 0
Vegetarian pe 16 Martie 2013 18:40
Robert De Niro la 28 de ani ciclist de velodrom sarac italian din Calabria , care fura in New York mancare de pe mese in restaurante , haine din magazine etc .. Venise sa participe la cursa ciclista de 6 zile pe velodrom .
0 1
cosmin_kedii pe 17 Octombrie 2013 12:29
un film cu gangsteri destul de bun, cu un decor bun și un joc mare de Robert De Niro . Este foarte interesant să te uiți la actor , în primul său film , el emana farmec si carisma
0 3

Spune-ţi părerea despre The Gang That Couldn't Shoot Straight

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Gang That Couldn't Shoot Straight
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells