The Dancer Upstairs

(2002)

In pasi de dans

Poster The Dancer Upstairs Poster The Dancer Upstairs

Sinopsis The Dancer Upstairs

Mai mult
Filmul este povestea extraordinara a lui Agustin Rejas, un om care s-a agatat de speranta unei iubiri imposibile intr-o lume imposibila. Dupa ce il prinde pe Ezequiel, un anarchist deziluzionat care incita masele asuprite sa se alature revolutiei sale brutale impotriva guvernului fascist din tara lor latino-americana, Rejas isi gaseste alinarea si fericirea alaturi de sotia si fiica sa. Dar apoi o intalneste pe Yolanda, frumoasa profesoara de balet a fiicei sale, care trezeste in el pasiuni de mult uitate si care reprezinta tot ce… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9

Caseta tehnică

Țara

Spania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
not.Who.you.think pe 26 Mai 2010 01:10
Un debut decent a lui John Malkovich in rolul de regizor. Aparitia lui in film este minima in timp ce Javier Bardem ia filmul in spate si il duce destul de bine. Povestea este destul de intersanta, scenariul este bunicel insa putin lipsit de suspans. Realizarea si rolul facut de Javier Bardem alcatuiesc un film bun.
1 0
lili22 pe 22 Septembrie 2018 19:07
John Malkovich ar trebui sa se limiteze la actorie pentru ca acest film nu vine cu nimic nou.De ce trebuie date atatea amanunte in sinopsis?Face inutila urmarirea filmului.
Pentru fanii lui Bardem merge.

0 0

Spune-ţi părerea despre The Dancer Upstairs

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Dancer Upstairs
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells