Tango Tangles

(1914)

Charlot la bal

Poster Tango Tangles Postere Tango Tangles

Sinopsis Tango Tangles

Charlie merge la o serată dansantă, într-o sală de bal. Acolo, fata de la garderobă are trei admiratori rivali - șeful trupei, unul dintre muzicieni și - acum - Charlie.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.1

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 13 Ianuarie 2017 13:04
Multă improvizație, nimic deosebit
Seara, bal mascat. Trei bărbați (șeful orchestrei, clarinetistul și bețivul Charlot) se bat între ei pentru cucerirea fetei de la garderobă. Pumni, picioare, căzături, toate pe muzică de jazz.

”Tanglo Tangles” este unul dintre primele filme ale lui Chaplin, fiind regizat de Mack Sennett, fondatorul companiei Keystone și unul dintre principalii reprezentanți ai comediei de tip slapstick. Aflat la începuturile carierei cinematografice, Chaplin apare aici ca simplu actor în rolul de bețiv care l-a făcut celebru și i-a deschis calea către Hollywood. Este una dintre foarte puținele apariții ale sale fără celebra mustață.

Prima impresie pe care o ai atunci când vezi acest scurtmetraj este că nu a avut scenariu și s-a lucrat pe bază de improvizație, folosindu-se arsenalul de gaguri tipice comediei slapstick: căderi acrobatice, șuturi… citeşte

2 2
cetateanu pe 02 Octombrie 2010 11:15
Film care il are in rol principal pe celebrul actor de comedie Charles Chaplin .
0 2

Spune-ţi părerea despre Tango Tangles

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells