Seeta Aur Geeta

(1972)

Gemenele

Poster Seeta Aur Geeta Poster Seeta Aur Geeta

Sinopsis Seeta Aur Geeta

Seeta si Geeta sunt doua surori gemene. In timp ce Seeta, mai slaba de inger, este tratata ca o servitoare in casa matusii sale, Geeta este o femeie curajoasa. Intr-o buna zi surorile ajung fara voia lor sa traiasca una viata celeilate.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9

Caseta tehnică

Produs de

Sippy Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Eros International

Țara

India

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
AsterX pe 12 Aprilie 2018 22:49
impresie
E un film bun care m-a impresionat, desi nu e chiar asa de bine realizat fata de celelalte filme cu care ne-a uimit si obisnuit candva Bollywood-ul! Povestea e relativ simpla: doua fete gemene a unei fam bogate separate la nastere... Una din ele adoptata de o fam simpla duce o viata plina de suferinte pana cand isi intalneste sora geamana care pune lucrurile in ordinea fireasca... Avand in vedere ca am un serviciu care nu imi lasa timp nici sa respir nu stiu cat de repede voi da gata traducerea acestui film, la care lucrez deja... ma chinui dupa un text anapoda in engleza din care lipsesc replici, e f prost sinc. si totodata dupa o subtitrare relativ buna dar tot asa prost sinc din portugheza braziliana care nu e totuna cu portugheza europeana! Deci rabdare dragilor, si o veti descarca de pe site-urile de specialitate in curand!
1 0
rodica_vargolici pe 16 decembrie 2018 20:02
Buna seara, dar de ce sunt separate la nastere cele două gemene?
AsterX pe 11 decembrie 2019 19:14
te-am gasit pe fb dar nu pot sa iti dau add ca nu permiti. E un risc din partea mea pt ca nu doresc sa stie oricine cine sunt. Totusi nu dau socoteala nimanui. Scrie-mi daca vrei filmul. Am multe de tradus dar am serviciu si am si eu viata mea, problemele mele. Nimeni nu ma plateste sa traduc in schimb ma injura multi si ra oameni care ma apreciaza si imi multumesc!

Spune-ţi părerea despre Seeta Aur Geeta

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells