Gun Shy

(2017)

Rău de puşcă

Poster Gun Shy Postere Gun Shy

Sinopsis Gun Shy

Mai mult

Filmul urmărește povestea lui Turk Henry, o stea a muzicii rock de vârstă mijlocie, a cărei soție supermodel este răpită în timpul vacanței lor în Chile. Căsătorit cu un supermodel și putred de bogat, Turk descoperă curând că Chile este probabil ultimul loc în care un dependent de sex aflat în recuperare ar trebui să plece în vacanță. În timp ce se luptă cu monogamia, soția lui este răpită misterios de un grup de renegați, pirați fără navă. Cu prea puțină asistență…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: stricted
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.1
Antonio Banderas Antonio Banderas Turk Henry Olga Kurylenko Olga Kurylenko Sheila Ben Cura Ben Cura Juan Carlos
Mark Valley Mark Valley Ben Harding Aisling Loftus Aisling Loftus Marybeth David Mitchell David Mitchell John Hardigger
Jesse Johnson Jesse Johnson Daniel Christopher Brand Christopher Brand Russian thug Martin Dingle Wall Martin Dingle Wall Clive Muggleton
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Salty

Produs de

Salty Film

Distribuitorul international

Lionsgate Home Entertainment

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Giulianodirt666 pe 26 Mai 2021 20:18
Mihaelatb, Steven Tyler și Keith Richards sunt prea mari pentru mintea ta îngustă. Pun pariu că ești o imbecilă de vreo 20 de ani cu pretenții de cultură. Tyler și Rolling Stones umplu stadioane de mărimea cartierului tău. (ca să nu zic satului tău) Cât despre film, este o comedie care parodiază stilul de viață al fostelor starurilor rock.
Trebuie să fii tâmpită să consideri niste monstri sacri foste staruri. Mai bine, ascultă Iris și pe nea Marian, care s-a senilizat la bătrânețe.
Și de,, umor parodistic"nu am auzit.
Marș, la școală!

3 0
xerses pe 10 Septembrie 2017 17:22
Cam prea pueril acest scenariu, dar Antonio merita urmarit.
2 3
mihaelatb pe 30 Ianuarie 2018 16:32
Initial am vrut sa scriu ca acest rol este cel mai prost rol pe care l-a jucat Antonio Banderas, chiar mai prost decat cel de papagal motat din Mujeres al borde de un ataque de nervios, Dar am stat si am facut o retrospectiva si parca vedeam un Keith Richards. Steven Tyler, sau conationalii Cristi Minculescu sau Marian Nistor. Da, in locul unui film ce s-a vrut comedie, eu am vazut durerea celor care au fost candva in voga si nu stiu sa imbatraneasca. Cu o palarie ce aducea cu cea a lui Slash- chiar daca nu era joben- Banderas joaca un rol penibil. Ca in majoritatea filmelor sale, apare si acea doza de umor parodistic. Acest lucru insa, nu poate salva filmul.
1 2
Dragos.87 pe 10 Septembrie 2017 16:42
Filmul are un subiect interesant insa este prea modest pus in practica.Este o combinatie intre drama si comedie dar de mana a doua pentru ca are multe dialoguri fara sens iar asa zisele scene amuzante,sunt trase de par pentru a-ti smulge un zambet.Il recomand doar fanilor Antonio Banderas pentru ca nu aduce nimic nou si il uiti imediat dupa ce l-ai vazut.
1 3
Deceoare pe 02 Mai 2023 01:10
Film de “mâna a treia”. Poate a primit mulți bani Banderas și avea nevoie, de aceea a jucat în prostia asta.
0 0
Lucarelli pe 13 Septembrie 2018 13:03
Pierdere de timp
Banderas, daca omiti trecutul lui, pare un actor de mana a3a, intr-un rol de mana a3a. Nimic interesant, filmul este pueril, o pierdere de timp! Actiunea.... se petrece in Chile, un manifest la nivelul de trai din aceasta tara, in care populatia traieste de pe o zi pe alta.... Nu recomand, nici daca nu aveti altceva de facut!
0 0
kasmyn pe 22 Decembrie 2019 10:39
BUNICEL!!
ARE CATEVA FRAZE DE UMOR INTERESANTE DAR IN REST E CAM SLABUT, CAM SLAB FATA DE CE ACTORI INTERPRETEAZA-BANDEREAS SI KURYLENKO!! !
0 1

Spune-ţi părerea despre Gun Shy

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells