In the Fog

(2012)

În ceață

Poster In the Fog Postere In the Fog

Sinopsis In the Fog

V tumane

Bazat pe romanul rus omonim, filmul este despre un bărbat suspectat de trădare, în iarna lui 1942. Dus undeva în pădure de doi partizani, pentru a fi ucis departe de ochii lumii, el încearcă să ia o decizie morală în condiții imorale. Românul Vlad Ivanov joacă rolul unui ofițer nazist.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7
Un premiu şi o nominalizare Cannes
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • V tumane
  • Dans la brume
  • Im nebel

Produs de

Belarusfilm

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Neue Visionen Filmverleih

Distribuit in Romania de

Voodoo Films

Site oficial

In the Fog

Box office In the Fog

Weekend premieră (06.05.2013)
  • Loc 23
  • Spectatori 521
  • Încasări (RON) 1.642,00
Total
  • Spectatori 1.076
  • Încasări (RON) 5.894,00
  • Încasări (USD) 1.751,80

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sabinalin pe 11 Iunie 2013 12:17
Oameni in loc nepotrivit la moment nepotrivit
Principalul motiv pentru care mi-am dorit sa vad acest film inca din momentul in care a aparut s-a numit, bineinteles,... Vlad Ivanov. Eram foarte curios cum va calca "domnu' Bebe" pe urmele lui Marcel Iures in rol de ofiter nazist. Valorosul actor roman isi face bine treaba in cele cateva minute care ii sunt rezervate dar prezenta sa pe ecran e mult mai putin memorabila comparativ cu rolurile din 4,3,2,1, "Politist adjectiv" sau chiar "Le concert". Per total "V tumane" e un film foarte sumbru pentru care spectatorul trebuie sa se inarmeze cu foarte multa rabdare. Ceea ce se intampla pe ecran aminteste pe ici, pe colo de "Calauza" lui Tarkovski insa tonul lui Loznitsa e teribil de pesimist, in ton cu evenimentele narate.
4 3
xerses pe 08 Iunie 2013 19:19
Mi s-a parut extrem de statica maniera de filmare.Plictisitor!
4 5
Sylvester77 pe 7 septembrie 2015 13:28
Daca e premiat la Cannes, sigur nu are cum sa fie bun.
lapidarium pe 6 martie 2020 01:38
Dar tu blackshit esti mama prostilor atotnascatoare. esti asa de prost incat parintele n-a vrut sa te boteze. Esti asa de prost incat ma-ta n-a vrut sa te recunoasca la nastere. Esti asa de prost incat colegii de clasa iti furau mereu ghiozdanul si iti bagau muci in urechi. Esti asa de prost incat atunci cand arunci gunoiul, tomberonul fuge de tine. Esti asa de prost incat nu poti deosebi femeile de barbati. Esti asa de prost incat nici n-ai trecut de litera A din abecedar. Esti asa de prost incat confuzi WC ul mereu cu cada. Esti asa de prost incat rudelor le este rusine cu tine. Esti asa de prost incat nici numele nu ti-l retii. Pana la urma nici nu mai conteaza. Roaga-te dumnezeului tau rus sa-ti curme suferinta. Ai epidemie de prostie.
matei_ionut pe 22 Ianuarie 2014 02:24
Un film tragic ,foarte static ,pana auzi o vorba din gura actorului principal trec 10 minute .
Destinul unui om amarat ,hulit de ai lui pe nedrept ,molatic, lipsit de initiativa .In totala antiteza cu Rambo.

3 2
sambo_camera pe 09 Martie 2017 22:32
Accentul cade pe viața interioară a personajelor, conflictul moral-etnic în contextul războiului. Imi amintește de proza lui Rebreanu inspirată din Primul Război.
2 0
madalinaXD pe 05 Octombrie 2013 20:28
Slab...foarte slab
Ce film plictisitor mai este si aceesta...Un film fara poveste cu o actiune fara sens iar camerele filmau cand nu trebuia si unghiul nepotrivit.Nota 5 cu indulgenta...
2 5
Corneliu83 pe 1 februarie 2021 23:43
cauta ceva american, hollywood style, o sa ti se para wow sigur.
blackmore pe 10 Iunie 2019 00:49
Un film de razboi rusesc , cum altfel decat excelent,?Bineinteles ca acesta nu e un film pentru capetele seci care o sa zica ca e prea lent, prea lung, ca nu inteleg cui i se adreseaza (e clar ca nu se adreseaza celor lipsiti de creier) ca e greu de urmarit , plictisitor , fara poveste.Nimic mai fals.
1 2
lapidarium pe 6 martie 2020 01:28
Ti-am zis bai ratatule ca te gasesc oriunde. Dar capul tau ala de bovina nedumerita poate sa gandeasca? Mai mare nenorocit care sa-si urasca natia, n-am vazut. Bai limbricule rusofil de ce te chinui/ne chinui. Ai penis in loc de cap?
Horatiucrisan pe 16 Iunie 2019 22:20
Un film excelent, fara accente de eroism patetic specific filmelor americane. E o poveste simpla care se desfășoară pe parcursul a 3 zile intercalate cu flash backuri care dau unitate întregului fir narativ, o poveste despre trădare, răzbunare, adevărații trădători dintr-un conflict armat si inocenți considerati pe nedrept trădători. L-am revăzut cu plăcere pe maestrul Ivanov cu o interpretare succintă dar memorabilă. Recomand celor care vor să vizioneze un film realist fara efecte speciale, adevarata dramă de razboi.
0 0
cosmin_kedii pe 30 Septembrie 2013 09:18
Filmul urmeaza pentru mai mult de două ore trei bărbați care s au scufundat treptat in marea pădure din Belarus , în timp ce regiunea este controlată de trupele germane , în timpul al doilea război mondial .
0 0
Kuhaylan pe 18 Aprilie 2014 11:36
989
............................................................................
0 1
borisvultur pe 02 Decembrie 2016 14:23
Ceața și corbii
Filmul e o dezbatere despre oroarea războiului - trădare, rezistență etc. Da, e prea lent, însă nu lipsesc imagini tipic rusești, detalii memorabile. Scenariul se împotmolește adesea, apare un soi de derută...Vlad Ivanov este excelent, ca de obicei, construind un personaj din priviri, în vreme ce alături se zbate (metaforic cadru) o pasăre în colivie.Finalul aduce un pesimism atroce, în acord cu corbii din pădure, care pactizează cu moartea.
0 2
lili22 pe 02 Noiembrie 2013 08:52
greu de urmarit
si nu iti provoaca nicio emotie, nu inteleg cui se adreseaza acest film, regizorul pare sa-l fi facut numai pentru el.
0 6

Spune-ţi părerea despre In the Fog

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu In the Fog
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells