Children of Wax

(2007)

Copii de sacrificiu

Poster Children of Wax Postere Children of Wax

Sinopsis Children of Wax

In Berlin, bandele turcesti si neo-naziste se lupta pentru teritoriu si pentru controlul traficului de droguri, in timp ce un criminal in serie se afla in libertate. Kumal (Armand Assante), fost lider al unei bande turcesti, in prezent detectiv, incearca sa afle cine e criminalul. Acest thriller de actiune reuneste cateva culturi din dorinta de a scapa de rau si de a pune capat violentei.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Dar_kvampire
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.7

Caseta tehnică

AKA

  • The Killing Grounds

Produs de

Cinemascope

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Ninth Dimension Home Entertainment (DVD)

Țara

Bulgaria

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 07 Septembrie 2012 23:48
In prezent se pare ca nu se va destrama UE ci ca iesi Germania din UE . Marea Britanie si inca cateva tari din vestul Europei nici nu au intrat .. In Germania a ramas o problema dupa al doilea razboi mondial : rasismul , care este prezentat in acest film ..
. . . Dar si in Norvegia un locanic a ucis 77 de straini aflati in Norvegia in 22 iulie 2011 .
. . . Deocamdata doar in Singapore se incearca ceva mai mult pt intergrarea minoritatilor decat au facut americanii , nemtii , olandezii , suedezii ... In Romania cu greu sunt obligati cei care vor sa construiasca un bloc sa faca si locuri de parcare inainte sa primeasca autorizatie de construire si la darea in folosinta .. In Singapore contructorul trebuie sa inkirieze sau sa vanda apartamentele proportional la cate o minoritate etnica respectand proportiile fiecarei etni in societate . Probabil la ei sunt mult mai putini… citeşte

1 0
CANTALUP pe 8 septembrie 2012 13:39
Intotdeauna a fost mai ieftin sa previ decat repari . Cine ajunge sa se vaite , sa fie nemultumit , inseamna ca sa zgarcit sau a gresit undeva . Desteptul învata din greselile altora , iar prostul nici macar din greselile lui . . . Dintro carte ramai cu replici . Dintrun film ramai cu imagini .
Dar_kvampire pe 06 Ianuarie 2011 15:36
un film bun ce merita vazut macar odata si un actor foarte bun
1 1
alex_il_fenomeno pe 10 Septembrie 2012 18:31
o productie neasteptata , cel putin in aparenta , la prima vedere parand nimic mai mult decat un film de actiune cu multe lupte si cam atat . insa povestea s-a constituit pe un argument solid , si anume disparitia copiilor , aici ajungand in genul politist , unde avem parte de mult mister si de niste situatii limita deosebite care te fac sa il vezi cu placere si poate chiar sa il revezi la fel de bine . realizarea a fost buna , decorurile inspirate , iar distributia excelenta , Armand Assante prezentandu-ne din nou ca nu a disparut din peisajul cinematografiei . il recomand pentru o vizionare .
0 0

Spune-ţi părerea despre Children of Wax

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
Liste cu Children of Wax
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells