Baran

(2001)

Baran

Poster Baran Poster Baran

Sinopsis Baran

Intr-un cartier de blocuri, aflat in Teheranul de astazi, Lateef, un tanar muncitor de 17 ani de etnie kurda, este atras in mod ciudat de Rahmat, un muncitor Afgan. Rahmat are insa un secret, a carui dezvaluire va schimba viata amandurora...
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • Hamsay-e khoda

Produs de

Fouad Nahas

Țara

Iran

Site oficial

Baran

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sigalia pe 14 Februarie 2016 21:17
Un film sarac in fapte,dar bogat in semnificatii,eminamente introspectiv.
Pe fundalul unei realitati istorice contemporane,respectiv viata clandestina a refugiatilor afgani in Iran, o banala poveste intre doi tineri, developeaza secvente de o gratie si o poezie rare.
Regizorul pune intentionat intr-un contrast violent, traiul mizer al refugiatilor si trairile de intensa umanitate ale celor doi protagonisti.
Atras initial la Rahmat de misterul feminin,Lateef ajunge treptat sa cunoasca in sens mai profund,general uman, durerea, compasiunea si dorinta de a corecta cumva nedreptatea.
Decizia de a sacrifica tot ce are pentru a o elibera pe fata de duritatea vietii pe care o traieste,depaseste interesul strict erotic si sugereaza,desigur,ca omul isi poate depasi conditia prin renuntare la sine si inaltare sufleteasca.

Simbolurile ornamenteaza superb acest… citeşte

3 2
danielvasile pe 1 noiembrie 2016 16:07
Exceptional film ! Am ragasit in comentariul tau exact esenta acestui film pe care l-am urmarit cu sufletul, asa cum am urmarit si alte filme ale lui Majid Majidi.
danielvasile pe 01 Noiembrie 2016 16:48
Un film despre cele mai curate sentimente omenesti, un film care impresioneaza si educa.
0 0
lili22 pe 22 Aprilie 2021 11:18
Impresionant acest film.O dragoste fara speranta dar extrem de puternica si total dezinteresata.Am ramas cum se zice speechless.
0 1

Spune-ţi părerea despre Baran

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Baran
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells