Bab'Aziz

(2005)

Bab'Aziz

Poster Bab'Aziz Postere Bab'Aziz

Sinopsis Bab'Aziz

Mai mult
Doua siluete firave strabat imensitatea desertului: Bab'Aziz, un batran dervis orb, si nepoata lui, micuta Ishtar, care il calauzeste spre marea intalnire a dervisilor. Legenda spune ca locul secretei adunari, ce are loc doar o data la 30 de ani, nu poate fi descoperit decat de cel care stie sa asculte cu inima linistea infinita a desertului. Pana sa ajunga la destinatie, cei doi intalnesc alti ratacitori cu destine romantice si deapana povestea printului care a renuntat la bogatiile regatului sau, pentru a cunoaste bogatiile… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.5

Caseta tehnică

Țara

Franta

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
al49ex pe 07 Februarie 2015 13:07
exceptional!
Splendid! Fascinant! Nu mi-am putut imagina ca voi mai vedea, vreodata, un film de o atita profunzime si incarcatura emotionala.
Este peste f.f. multe ,, superproductii,, marca hollywood, celebre doar prin scene de violenta, sex dus la paroxism si nu in ultimul rind, un nr. mare de ,, fuck,, pe minut.
Este nerecomandat persoanelor cu mari carente culturale, deoarece impactul emotional si intelectual al acestui film, ar putea provoca implozie intracraniana, cu consecinte deosebit de grave. Acestora li se recomanda ,, las fierbinti,, si ,, guta magnificul,,.
Recomand cu caldura acest minunat film, tuturor celor care iubesc arta cinematografica adevarata.
Dar mai ales, recomand, partea finala a filmului, ultimele fraze rostite de Bab*Aziz, de o profunzime care m-au marcat pentru f. multa vreme.
Excelent jocul actorului principal, exceptionala interpreta… citeşte

5 0
marin_nicolae pe 15 Februarie 2014 22:31
O mie si una de nopti
O poveste feerica...despre noi si drumul nostru in viata. In fapt pentru fiecare este un drum care v-a fi al lui. Si ce frumos suntem invata-ti ... cel care are credinta nu are cum sa greseasca drumul...Ce mi se pare foarte curios este ca filmul nu este foarte cunoscut...fata de Incendies ori A separation...Mie mi-a placut mult mai mult acest film. Nu am fost niciodata in desert dar asa cum apare in film este ceva atragator care poseda un miraj special.... Muzica si dansul intregesc acest film pe care il recomand celor care vad viata ca pe un miracol....Vizionare placuta
4 0
Pampuleaspiridon pe 25 Decembrie 2022 22:16
Un film care te scoate din lene și te face să gândești. Să visezi, să înțelegi, să cauți, să fugi în căutarea sufletului ascuns de limitarea cu care trăim din cauza fricilor. Îl recomand din tot sufletul, e un film despre eternitate.
0 0

Spune-ţi părerea despre Bab'Aziz

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells