A Haunting

(2002)

A Haunting

Poster A Haunting

Sinopsis A Haunting

Acest film nu are sinopsis.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Mr.Halloween pe 08 Iunie 2015 23:05
Cel mai bun serial-documentar pe care l-am vazut. Imi amintesc ce ma mai speriau unele episoade.... Preferatul meu este "Calatori printre legende". Si acum ma mai uit; se poate gasi pe net subtitrat in romana.
1 0
alex_il_fenomeno pe 19 August 2012 13:03
un serial excelent , pe care obisnuiam sa il urmaresc in trecut destul de des , reusind sa te captiveze cu povestile atat de tulburatoare , desfasurate intr-o atmosfera si niste cadre sumbre , care te infiorau pana la urma , prin misterul de care dadeau dovada , actiunile si mai ales simplul fapt ca se trag din realitate si niste victime isi spuneau povestile !! daca il urmaresti seara tarziu , mai mult ca sigur nu poti ramane indiferent , fiind mult prea mult pentru a trata cu indiferenta ! de la mine primeste nota 10 cu felicitari , alaturi de o recomandare de a-l urmari episod de episod .
1 0
ValentinaV pe 19 August 2016 13:58
Eu cu serialul acesta am crescut. E unul superb si infiorator, care deseori mi-a provocat cosmaruri interesante. Il recomand cu caldura!
0 0
Gaby_Gabycool2011 pe 06 Noiembrie 2011 21:16
A Haunting
Super tare , ador acest serial documentar care se difuzeaza in fiecare vineri seara de la ora 22:00 pt. cei ce-s interesatzi. Totul e atat de bine realizat si de infricosetor incat ma sperii chiar daca un ep. e in reluare.Au fost unele ep. asa de SCARY,incat am tresarit de pe fotoliu,ca de ex. : Prezenta,Fenomene stranii in Florida,Casa mortii,si Casa groazei,la care am tzipat atat de tare incat totzi vecinii din bloc m-au auzit,cred,oricum,bun serial.Bun,da.Fenomene Stranii !!!!
0 0
Gaby_Gabycool2011 pe 11 noiembrie 2011 17:27
P.S. : Se difuzeaza pe Discovery Channel.
fenomenoromanesc pe 8 iunie 2012 14:36
frate,chestia asta de aici,orice ar fi,numai fenomene stranii nu este

Spune-ţi părerea despre A Haunting

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells