7.7 / 10
23 voturi
Locul naşterii: Cardiff, Wales, UK · Data naşterii: 08.11.1974 (49 ani) · Ocupaţie: Actor · Constituţie: medie · Înălţime: 180 cm · Culoarea ochilor: albaştri · Culoarea părului: negru · Zodia: Scorpion · Etnie/rasă: albă · Țara: Marea Britanie

Biografie

Matthew Rhys și-a petrecut copilăria la Cardiff și s-a înscris alături de sora sa Rachel, acum o jurnalistă BBC, la Royal Academy of Dramatic Art. La 17 ani, după ce l-a intepretat pe Elvis Presley într-o piesă școlară este acceptat la Royal Academy of Dramatic Art (RADA) din Londra. În timpul studiilor apare în serialele polițiste Back-Up și House of America. În 1998, Matthew Rhys l-a interpretat pe Ray în filmul Whatever Happened to Harold Smith? În 2000 obține rolul principal în...

mai mult
A contribuit la această pagină: stricted Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_il_fenomeno pe 04 Iulie 2011 19:47
un actor care nu dezamageste niciodata , in toate filmele vizionate el avand prestatii bune ! pacat pentru cariera lui ca a ramas doar la productiile autohtone !
0 3
Qube86 pe 18 aprilie 2017 15:26
''alex_il_fenomeno''...eu banuiam de mult ca esti un personaj ''fenomenal'' de ''slab cu duhul''...dar pana nu am ajuns la acest al 64-lea comentariu (numarul de comentarii citite e posibil sa fie chiar mai ridicat) nu am fost destul de sigur...Am intalnit persoane cu retard mental (fara sa jignesc pe cineva) care au avut mai multa personalitate decat tine...Daca ai reusi sa vezi acest comentariu (la cat esti de ocupat sa tastezi tot felul de ineptii pe acest site si...Dumnezeu mai stiu pe unde) te-ai putea intreba de unde imi pot da eu cu parerea despre personalitatea ta...Eeeei bine...dupa ce ti-am citit atatea comentarii idioate (si asta e cel mai elegant mod de exprimare pe care il pot aborda la ora actuala)...pot spune cu siguranta ca din punctul meu de vedere esti ''fenomenal'' de p*o*t...Daca te vei mai intreba din cand in cand in legatura cu identitatea persoanelor care iti dau dislike la comentarii...iti pot spune cu adanca sinceritate ca eu sunt unul dintre cei care nu mai suporta nici macar o secunda sa citeasca toate tampeniile pe care mintea te pune sa le asterni pe acest site...Sper sa nu mi-o iei in nume de rau...dar am simtit nevoia sa iti spun cat de enervanta a devenit prezenta ta pe acest site pentru mine ! Sa fii fericit ;)
girlprinceton pe 20 Iunie 2011 18:36
Nu-mi prea place de el. Mi-a placut interpretarea sa din filmul "The Edge of Love" dar asta nu inseamna ca mi-a placut si personajul interpretat.:)
0 4

Spune-ţi părerea despre Matthew Rhys

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells