- -
sub 5 voturi
Locul naşterii: Metuchen, New Jersey, USA · Data naşterii: 16.09.1956 (67 ani) · Constituţie: atletică · Înălţime: 183 cm · Culoarea ochilor: căprui · Culoarea părului: castaniu · Zodia: Fecioară · Etnie/rasă: albă · Universitate: Fordham University · Religie: iudaică · Țara: SUA

Biografie

Iluzionistul american David Copperfield s-a născut la 16 septembrie 1956, in Metuchen, New Jersey. Este fiul unor evrei stabiliți in Statele Unite, numele sau real este David Seth Kotkin.
Din copilărie a practicat magia si la 10 ani era prezentat ca Davino, Magician Boy, la 12 ani obținea atestat de iluzionist. La 14 ani era cel mai tânăr membru al Societății americane de Magie, la 16 ani preda deja magia la New York University si incepea sa fploseasca numele de scena David Copperfield.

mai mult
A contribuit la această pagină: lilianasnd Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Filmografie - el însuşi / ea însăşi

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 27 Martie 2016 19:41
Un artist prin excelenta, ce farmeca prin tot ce face si ce reprezinta...
0 0
gabriela_andreescu pe 16 Iunie 2014 22:06
Unic, special, sarmant si totusi cel mai serios magician, iluzionist si actor pe care lumea il are. Creatii de mare clasa in spectacole. Cati asemeni acestui om pot muri si invia pe scena pentru voi oameni? Cati aveti curajul sa faceti magie pentru a arata lumi ca se poate ca nimic nu este imposibil pe pamant. Un pas mic catre un vis mare dar cu multe sacrificii. Astfel de oameni se nasc la 1000 de ani si se numesc GENII ASTRALE. Un om care se respecta poe el, reslecta si publicul. Oare un magicianoricare ar fi el se inclina la sfarsitul fiecarui numar de magie care de fapt si in realitate este mai mult, este real tot ce face, aveti ochi de vazut si urechi de auzit, poate veti scrie parerea voastra asa cum am facut eu.
Maestre inca locul intai nu l-a doborat nimeni si atentie la cei ce va copiâza, au accesat si alti maestri decedati ai magiei si chiar pe SATAN.m

0 0
ciprian34 pe 16 August 2013 11:14
Unul din cei mai mari magicieni ai lumii..........
0 0

Spune-ţi părerea despre David Copperfield

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells