Un nou film It? Iată cum ar continua Bill Skarsgård franciza!

de Ştefan Dobroiu în 10 Sep 2019
Şi ceva ne spune că ideea sa chiar are şanse să fie pusă în practică de producători...

Cele două filme It, lansate în 2017 şi 2019, chiar au făcut istorie, primul devenind horror-ul cu cele mai mari încasări, iar It Chapter Two fiind din start unul dintre cele mai aşteptate sequel-uri ale anului. Dar se opreşte povestea lui It aici?

Bill Skarsgård face un excelent rol fizic şi vocal, mulţi fiind de părere că fără talentul său clovnul Pennywise nu ar fi la fel de eficient. Într-un interviu acordat Entertainment Weekly, membrul clanului de actori Skarsgård a spus că nu ar avea nicio problemă să revină la cel mai proeminent rol al carierei sale de până acum. Iată ce a spus actorul despre un posibil nou film al francizei: "Este nevoie de o abordare corectă. Cartea se sfârşeşte acolo unde se sfârşeşte şi filmul, prin urmare acesta e capitolul final al poveştii. Dar ar fi interesant să mergem înapoi în timp înainte de întreaga grozăvie. Iată o poveste care ar merita explorată. Evident, aceasta nu ar avea nicio legătură cu romanul, ar fi de sine stătătoare, dar în acelaşi univers. S-ar putea face ceva interesant pornind de aici. Şi cred că ar fi distractiv".

Mitologia romanului este complexă, iar istoria lui Pennywise atât de veche, încât ceea ce spune actorul chiar are sens. Un prequel ar putea merge cu 27 de ani înainte de evenimentele din primul film sau oricând în cele câteva secole în care Pennywise a făcut prăpăd în Derry. Evident, un prequel ar fi dezavantajat de faptul că am şti de la bun început că eroul negativ ar fi neînfrânt la finalul filmului.

Ţi-au plăcut cele două filme IT? Ai vrea ca franciza să fie continuată?

Exploreaza subiecte similare:

It Chapter Two, Bill Skarsgård

Alte știri din cinema

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Părerea ta

Spune-ţi părerea
RobertR pe 12 septembrie 2019 12:40
nu
RobertR pe 12 septembrie 2019 12:40
nu
RobertR pe 12 septembrie 2019 12:40
nu
RobertR pe 12 septembrie 2019 12:40
nu
RobertR pe 12 septembrie 2019 12:40
nu
RobertR pe 12 septembrie 2019 12:40
nu
RobertR pe 12 septembrie 2019 12:40
nu
RobertR pe 12 septembrie 2019 12:40
nu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells