Posterele Matrix Resurrections dezvăluie personajele, vechi și noi

de Marina Florea în 24 Nov 2021
Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss și alții apar pe noile postere pentru mult-așteptatul sequel

The Matrix Resurrections este la numai o lună distanță de premieră, și - totuși - știm foarte puține despre film. Warner Bros. a făcut publice, însă, posterele dedicate personajelor, iar veteranilor Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss se alătură personaje noi, precum Yahya Abdul-Mateen II și Priyanka Chopra Jonas.

Vestea cea bună este că - din cele opt postere - cunoaștem numele personajelor la șase dintre ele. Vestea proastă este că, pentru celelalte două, Warner Bros. nu a dat încă numele publcității. Chiar și așa, posterele desenate excelent vă vor face să vă doriți să vă întoarceți în Matrice pe 24 decembrie.

„Posterele pentru Matrix 2021 au pastrat o idee din cele ințiale, dar sunt mult mai cool, mai minimaliste și actuale. Șirurile de cod sunt doar o sugestie și creează un pattern dinamic interesant în fundal. Personajele par a fi dintr-un joc video, și lumea virtuală în care "trăiesc" e foarte bine sugerată. Fiecare poster are o culoare diferită și individualizează personajul. Totul arată ca desprins dintr-o lume virtuală pe care abia aștepti să o experimentezi și tu”, a declarat web designerul Angi Gimpețeanu.

Cu un click pe imaginea de mai sus lansați galeria de postere și prezentarea personajului.

Vezi galeria foto

Exploreaza subiecte similare:

The Matrix Resurrections

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells