Interpretul lui Kang Cuceritorul din MCU, obligat la un an de psihoterapie după acuzațiile de violență domestică

de Gloria Sauciuc în 9 Apr 2024
Anul trecut, Jonathan Majors era una dintre cele mai promițătoare stele ale Hollywood-ului, cu numeroase roluri celebre și bine plătite, plus altele la orizont

Jonathan Majors (Kang din Universul Cinematografic Marvel și oponentul lui Adonis Creed în Creed III) a fost condamnat la un an de consiliere în urma acuzațiilor de violență domestică, după ce a fost învinuit anul trecut pentru că și-a agresat și hărțuit fosta iubită, Grace Jabbari.

Faptele s-au petrecut în martie 2023, atunci când actorul și-a agresat iubita de atunci, pe Jabbari, într-o mașină. Actorul trebuie să treacă printr-un program de 52 de săptămâni de ședințe la psiholog, în Los Angeles, unde locuiește, iar ședințele trebuie sa fie cu prezență fizică, scrie Variety. De asemenea, judecătorul a insituit un ordin de protecție la adresa fostei iubite.

Actorul din Creed III a fost arestat pe 25 martie 2023, în Manhattan, fiind acuzat de strangulare, agresiune și hărțuire. La momentul respectiv, purtătorul de cuvând al poliției din New York relata că poliția răspunsese la o plângere a unei femei de 30 de ani care fusese agresată de către actor, aceasta prezentând „răni la cap, gât, fiind dusă la spital în stare stabilă”.

Majors a sosit săptămâna aceasta la tribunal cu actuala iubită, actrița Meagan Good. A dat mâna cu familia și cu fanii apoi a luat loc cu echipa de avocați, relatează Variety. Victima, care a sosit la scurt timp, susține că Majors „nu regretă și nu și-a asumat răspunderea” legată de incident. „O va face din nou. Îi va face rău și altei femei. Este un bărbat care se crede mai presus de lege”, susține Jabbari. „Aveam o carieră, o viață, un corp, pe care el le-a distrus. Nu voi avea odihnă până când o să mă asigur că nu este un pericol. El refuză să își recunoască vina și să își asume răspunderea; rămâne un pericol pentru cei din jur. Am văzut cum se poartă când e furios - nu se controlează”, relatează fost iubită.

Judecătorul a subliniat că actorul avea un cazier curat și acesta este motivul pentru care nu a primit o pedeapsă mai aspră. Între timp, Jabbari a deschis și un proces civil pentru agresiune și defăimare, după ce - într-un interviu - agresorul își susținea nevinovăția, susținând că Majors a fost autorul mai multor agresiuni, la Londra și în Los Angeles, aducând ca probe inclusiv schimburi de mesaje.

Actorului nu i-a fost ușor după acțiunile sale de violență domestică: a fost concediat de către Disney, unde jucase rolul eroului negativ Kang Cuceritorul în serialul Loki și în Ant-Man and the Wasp: Quantumania, urmând să aibă un film numai al lui (Avengers 5: Kingdom of Kang). Cariera lui cinematografică se pare că a ajuns la un punct critic, fiind părăsit și de către impresar și de către agentul său de presă. Actorul însă, prin avocați, se declară optimist, mai notează publicația mai sus menționată.

Grace Jabbari este coregrafă și antrenoare de mișcare, pe care Jonathan Majors a cunoscut-o pe platourile filmului Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Jabbari a mai lucrat și la Misiune: Imposibilă - Răfuială mortală partea întâi și Barbie.

Exploreaza subiecte similare:

Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Creed III, Loki, Grace Jabbari, Meagan Good

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells