Vizionarea în timpul zilei devine posibilă cu noile proiectoare 4K CineBeam de la LG

de Gloria Sauciuc în 4 Aug 2022
Oferă o imagine extra-luminoasă de la o distanță mică

LG a anunțat că seria premium de proiectoare laser „CineBeam” este disponibilă, aparatele putând fi folosite pe timp de zi. Modelul HU915QE poate genera o imagine de rezoluție 4K de 90 inchi diagonală la numai circa 6 centimetri de perete, sau de 120 de inchi diagonală atunci când este plasat la 15 cm. Ajunge la un nivel de luminozitate de 3700 de lumeni și poate gestiona un raport de contrast de 2 000 000 :1, așa că vizionarea în timpul zilei este o posibilitate reală. Prețurile acestui model încep de la 6000 de dolari. 


Noile proiectoare LG CineBeam sunt pregătite pentru camera de zi.

Modelul HU915QB, pe de altă parte, cu costuri ce încep de la 6500 de dolari, nu e la fel de luminos la cei 3000 de lumeni ai săi, însă finisajul său de culoare neagră îl face mult mai bine adaptat la vizionări de noapte.

Ambele modele beneficiază de trei porturi HDMI cu suport eARC, de două porturi USB și de un canal integrat de boxe de 40W. Așa cum era de așteptat, funcționează cu interfața webOS de la LG, scrie engadget.com și oferă servicii precum suport AirPlay 2 și  Bluetooth.

Suportul pentru noile proiectoare Cinebeam este limitat la HDR 10 și HLG. Probabil veți vrea să achiziționați unul dintre ultimele TV OLED dacă vă doriți Dolby Vision, chiar dacă nu veți avea suport 8K. Aceste unități ar putea să își dovedească valoarea dacă dimensiunea primează, mai notează publicația mai sus citată.

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells