Titlu curios pentru noul John Wick 3

de Gloria Sauciuc în 7 Iul 2018
Keanu Reeves îi explică semnificația

Primele două filme din seria John Wick sunt intitulate simplu: John Wick şi John Wick: Chapter 2. Totuşi, pentru John Wick 3, iată o modificare de strategie...

În cadrul unui interviu cu publicația Coming Soon, Keanu Reeves a confirmat numele noului film John Wick: este vorba despre John Wick 3 Parabellum.

Întrebat la ce anume se referă, Reeves a indicat dictonul latin şi traducerea acestuia: „Să te pregăteşti de război. Este acest dicton faimos, care spune "Si vis pacem, para bellum", cu alte cuvinte, dacă doreşti pacea, pregăteşte-te de război”... Asta scria Vegetius (numele complet este Publius Flavius Vegetius Renatus), scriitor din Imperiul Roman, la sfârșitul secolului IV.

Parabellum mai este, în acelaşi timp, numele unei arme de foc şi a unei trupe sud-americane de extreme metal, care foarte posibil va semna coloana sonoră.

Reeves, de asemenea, a dat mai multe date despre personajul Sofia al lui Halle Berry. „Ea are un trecut”, spune el, „şi cei doi au de-a face cu High Table, o entitate politică suprastatală”.

Cum vi se pare titlul noul film John Wick?

Exploreaza subiecte similare:

John Wick: Chapter 2, John Wick, Keanu Reeves, Halle Berry

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 27 iulie 2018 12:10
John Wick: Chapter 2. dar care este de fapt John Wick: 3...! De multe ori ne cam baga in ceata cu titulaturile lor producatorii de filme, dar il asteptam oricum.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells