Stranger Things. „Sezonul doi va fi mult mai întunecat”, declară unul dintre protagonişti

de Cristina Grigore în 3 Mai 2017
Serialul revine pe micile ecrane din 31 octombrie

Cu data de lansare stabilită în ziua de Halloween, cel de-al doilea sezon al lui Stranger Things va fi „mult mai întunecat”, potrivit declaraţiilor lui Finn Wolfhard, cel care îl interpretează în serial pe Mike.

Într-un interviu acordat revistei People, actorul a spus că ceea ce va urma în serialul original al Netflix va merge mai mult spre genul horror/suspans. „Cred că publicul va aprecia acest nou sezon mai mult decât pe primul”. Cu toate acestea, a mai spus el, personajele vor avea de înfruntat încercări apropiate de cele din viaţa reală. „Sunt lucruri care vă vor tulbura”, a mai spus el.

Gaten Matarazzo, care îl joacă pe Dustin, a ţinut să menţioneze că fiecare personaj va trebui să găsească o cale de a face faţă schimbărilor. „Toată lumea este speriată, se simt singuri, pentru că cel mai bun prieten al lor, Will (Noah Schnapp), s-a întors, dar nu se mai poartă ca un prieten, este schimbat”, a explicat el.

Cel de-al doilea sezon al lui Stranger Things revine pe micile ecrane din 31 octombrie. 

Exploreaza subiecte similare:

Stranger Things, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells