Shannen Doherty susține că i s-a extins cancerul și la creier: „Evident, îmi este frică...”

de Gloria Sauciuc în 9 Iun 2023
Actrița din Beverly Hills 90210 a fost sinceră despre dificultățile trăite în lupta cu cancerul

Actrița Shannen Doherty, celebră pentru rolul din Beverly Hills 90210, a făcut public un videoclip în care putea fi văzută făcând chimioterapie, în care anunță că boala nu se manifestă doar la sân, ci a migrat și la creier. Actrița a apărut pe Instagram, iar gestul ei este gândit pentru a face cunoscute tratamentele și importanța diagnosticării la timp a cancerului, după cum declară actrița.

 „Pe 5 ianuarie, la CT s-a depistat cancer în creier”, scria Doherty. În videoclipul de ieri, îmi puneam masca necesară atunci când se face radioterapie pentru creier. Luni, pe 12 ianuarie, prima iradiere a avut loc”. A continuat: „Evident, îmi este frică. Sufăr de claustrofobie și mi s-au întâmplat multe în viață. Am avut norocul să-i am aproape pe medici precum Dr. Amin Mirahdi și pe echipa tehnică de la spitalul Cedar Sinai. Însă frica... agitația... ritmul alert. Așa poate arăta cancerul”.

Actrița din Beverly Hills 90210 a fost sinceră despre dificultățile trăite în lupta cu cancerul, după ce în februarie 2020 anunța că i-a revenit cancerul de sân după patru ani de remisie. După un an, în onoarea Breast Cancer Awareness Month (Luna dedicată luptei contra cancerului de sân), Doherty făcea publice propriile ei poze după două diagnostice separate de cancer la sân – în prima dintre ele cu nasul sângerând după chimioterapie și în cea de-a doua în pat, cu o pijama Cookie Monster.

„Este ceva drăguț? NU, dar este adevărat, și le fac publice în speranța de a deveni cu toții mai educați și mai obișnuiț cu ceea ce înseamnă cancerul”, scria ea lângă postarea din octombrie 2021. „Vreau să încurajez femeile să facă mamografii, să meargă regulat la control, să înfrunte frica și să lupte cu orice pericol văd în față”. A adăugat: „Umorul m-a ajutat să trec prin ceea ce părea imposibil. Sper ca să găsim cu toții umor în ceea ce pare imposibil”.

Exploreaza subiecte similare:

Shannen Doherty, Beverly Hills 90210

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells