Regizorul lui Kingsman are în plan un al treilea film al seriei şi un spin-off

de Cristina Grigore în 22 Sep 2017
Matthew Vaughn susţine că mai are încă multe idei pentru seria cu spioni

Kingsman: The Golden Circle se lansează pe 22 septembrie în cinematografele noastre şi are mari şanse să refacă succesul obţinut de pelicula lansată în 2014. Într-un interviu acordat Cinemablend, regizorul filmelor Kingsman, Matthew Vaughn, a dat asigurări nu doar că va încheia trilogia, dar că va aduce în cinematografe şi un spin-off al seriei.

Cineastul nu a menţionat deocamdată şi ce personaje are în vizor pentru un film derivat din povestea originală. A ţinut însă să arate că nu duce lipsă de idei: „În mintea mea, povestea nu s-a încheiat. Aş zice că este loc de încă un film şi un spin-off. Colin Firth are putea reveni în acţiune, însă am putea introduce şi personaje noi. Există atât de multe opţiuni, însă cred că e mai bine să nu mă lăcomesc”, a declarat el.

Taron Egerton revine ca protagonist în The Golden Circle, într-o distribuţie ce îi mai cuprinde pe Julianne Moore, Channing Tatum, Mark Strong, Halle Berry, Elton John şi Jeff Bridges

Kingsman: The Secret Service (ajuns în cinematografele noastre în februarie 2015) a avut încasări internaţionale de 414 milioane, la un buget de producţie de 81 milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Kingsman: The Golden Circle, Matthew Vaughn, Colin Firth, Taron Egerton, Julianne Moore, Channing Tatum, Mark Strong, Halle Berry, Jeff Bridges, Kingsman: The Secret Service, Elton John

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 22 septembrie 2017 22:15
Am auzit ca recentul e un simplu film,mediocru.Mai bine se opresc..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells