Kingsman 2 vine cu un antagonist feminin şi noi scene captivante de acţiune

de Cristina Grigore în 28 Mar 2016
Regizorul Matthew Vaughn a dezvăluit şi titlul final al sequel-ului

Continuarea lui Kingsman: The Secret Service, o reuşită comedie de acţiune cu spioni lansată şi la noi în februarie, anul trecut, se pregăteşte să reînceapă filmările. Cele 414 milioane de dolari obţinute international şi cronicile pozitive au justificat continuarea aventurilor lui Gary “Eggsy” Unwin, pregătit să intre în lumea spionilor de către Harry Hart (Colin Firth).

Cei de la ComicBookMovie.com au aflat care va fi titul complet al sqeuel-ului, dar şi ce a pregătit regizorul, alături de scenariştii Dave Gibbons, Jane Goldman şi Mark Millar (de altfel, filmul este adaptarea unor benzi desenate semnate de Millar).

Astfel, Kingsman: The Golden Circle va conţine scene cu totul originale, deşi cerinţele publicului se îndreptau spre un moment similar cu cel petrecut în biserică în The Secret Service.

“Ca regizor, încerci să nu faci tocmai ce pare că se doreşte, însă oamenii chiar vor o nouă secvenţă ca cea din biserică. Dar nu am niciun motiv să recreez masacrul. Însă voi introduce scene cum nu aţi mai văzut”, a dezvăluit Vaughn.

“Am avut totuţi dubii în legătură cu antagonistul. Filmele cu spioni sunt pe atât de bune pe cât este şi personajul negative din ele. Însă m-am trezit într-o diminieaţă cu toate elementele poveştii în ordine, inclusive cea a antagonistului”, a mai arătat regizorul.

Scenariul lui The Golden Circle o va avea pe Julianne Moore în rol negativ şi îl va surprinde pe eroul central într-o dilemă ce-l va face să-şi dorească să schimbe taberele. Agenţia britanică va face echipă cu omoloaga sa americană, ce va avea la conducere personajul interpretat de Halle Berry. Însă parteneriatul nu este tocmai unul benevol, căci, aşa cum se poate vedea din imaginile concept, cartierul general al Kingsman a fost complet distrus.

Filmul se lansează pe 16 iunie 2017.

Exploreaza subiecte similare:

Kingsman: The Secret Service, Julianne Moore, Kingsman 2, Matthew Vaughn

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells