Eroii negativi din The Batman, în principal Catwoman, în nou-lansatul trailer extins!

de Marina Florea în 17 Oct 2021
The Batman ajunge în sălile noastre de cinema pe 4 martie 2022

Dark Knight, cavalerul întunecat al lui Robert Pattinson, este din nou față în față cu o triplă amenințare: The Riddler, Penguin și Catwoman în The Batman.

A trecut deja un an de când am văzut un teaser The Batman, la ediția DC FanDome din 2020. Acum a venit momentul pentru un nou FanDome și pentru un nou trailer, pe care îl difuzăm mai jos.

Publicația Mashable observă că tonul rămâne sumbru și emoționant, în cele două minute și jumătate ale trailerului și cu o coloană sonoră în stilul albumului  Nirvana „Nevermind”, piesa „Something in the Way She moves”. Trailerul se centrează, ca predecesorul său, pe personajul lui Robert Pattinson, care aduce la viață lupta eroului pozitiv al DC Comics.

Care e elementul de noutate în trailerul din 2021? Mai mulți eroi negativi! E adevărat că nu vedem fața lui Paul Dano, dar vedem totuși cum primejdiosul său personaj - Riddler - se inoculează în poveste. Probabil că nu îl veți recunoaște pe Colin Farrell - chiar s-a transformat pentru rol! - însă, da, el îl joacă pe Penguin. Vedem mai multe și despre el.

Cea mai câștigată din noul trailer este Zoë Kravitz. Nu o vedem pe Catwoman intrând în acțiune, însă avem parte de secvențe în care Selina Kyle taie și spânzură, arată pusă pe rele, mai ales atunci când vrea să îl seducă pe Batman. Cel mai important lucru pe care trailerul, totuși, îl face, este să pună toate piesele la un loc înainte de premieră, e de părere publicația Mashable.

Exploreaza subiecte similare:

Robert Pattinson, Zoë Kravitz, The Batman, Colin Farrell, Paul Dano

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells