El va fi noul şi misteriosul villain al lui Deadpool 2

de Cristina Grigore în 25 Mai 2017
Care va fi, totuşi, personajul pe care Jack Kesy (The Strain) îl va interpreta?

Recent adăugat în distribuţia lui Deadpool 2, Jack Kesy (cunoscut din serialul The Strain, unde îl interpretează pe vampirul cu faţă de star goth rock Gabriel Bolivar) se va alătura taberei antagoniştilor din noua aventură pentru marele ecran a „mercenarului cu gura mare”, scrie Deadline.com.

Nu a fost anunţat, deocamdată, şi numele personajului său. Se menţionează însă că este un villain cu un rol major în evenimentele ce declanşează acţiunea din sequel. Zvonurile merg către Black Tom, un alter ego al lui Thomas Cassidy în benzile desenate – un criminal capabil să folosească proiectile energetice şi să controleze plantele. Este înrudit cu Banshee (jucat de Caleb Landry Jones din X-Men: First Class).

Regizat de David Leitch (John Wick), Deadpool 2 îi va avea în distribuţie, alături de Ryan Reynolds, pe Brianna Hildebrand (Missile), Stefan Kapicic (Colossus), Karen Soni (Dopinder) şi Leslie Uggams (Blind Al). Nume noi şi importante pe lista protagoniştilor sunt Josh Brolin (drept Cable) şi Zazie Beetz (Domino). Lansarea filmului este programată pentru 1 iunie 2018.

Pe lângă rolul din serialul The Strain (ajuns deja la cel de-al patrulea episod), îl vom putea vedea pe Jack Ketsy şi în noul Baywatch, ce se lansează în cinematografele noastre pe 2 iunie.

Exploreaza subiecte similare:

Caleb Landry Jones, Deadpool 2, David Leitch, Ryan Reynolds, Brianna Hildebrand, Stefan Kapicic, Leslie Uggams, Josh Brolin, Zazie Beetz

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 25 mai 2017 21:19
al patrulea sezon care va fi si ultimul,peste un an vom vedea ce a iesit

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells