Yellowstone, serialul TV al anului în America

de Ştefan Dobroiu în 30 Mai 2023
Peste 10 milioane de americani urmăresc săptămânal serialul cu Kevin Costner

Western-ul Yellowstone a fost cel mai vizionat serial al anului pe posturile de televiziune din Statele Unite, anunţă Variety, pe baza cifrelor de audienţă Nielsen. Yellowstone este singurul serial care a reuşit constant să atragă peste 10 milioane de spectatori şi, de altfel, este singurul serial care reuşeşte această performanţă comparabilă cu cele mai aşteptate evenimente sportive transmise live de posturile TV americane.

Alte seriale populare sunt NCIS, cu o medie de 9,8 milioane de spectatori, Young Sheldon, cu 9,2 milioane, Chicago Fire (9,2 milioane), Blue Bloods (9,2 milioane), Ghosts (9 milioane), Chicago Med (8,4), The Equalizer (8,2), Chicago P.D. (8,2) şi Fire Country (8,2).

Este remarcabilă dominaţia în atenţia americanilor a francizei Chicago, un grup de trei seriale despre resprezentanţi ai serviciilor publice din oraşul cu populaţie mai mare decât Bucureştiul. Lider este Chicago Fire, despre provocările din viaţa pompierilor locali, dar împreună cele trei seriale reunesc săptămânal în faţa televizoarelor aproape 26 de milioane de americani.

De precizat că acest top nu are nicio legătură cu platformele de streaming. El vizează exclusiv producţiile din programele canalelor de televiziune publice sau cu plată.

Exploreaza subiecte similare:

Yellowstone, Young Sheldon , Chicago Fire, Blue Bloods, Chicago Med, Chicago P.D.

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells