Yellowstone, serialul TV al anului în America

de Ştefan Dobroiu în 30 Mai 2023
Peste 10 milioane de americani urmăresc săptămânal serialul cu Kevin Costner

Western-ul Yellowstone a fost cel mai vizionat serial al anului pe posturile de televiziune din Statele Unite, anunţă Variety, pe baza cifrelor de audienţă Nielsen. Yellowstone este singurul serial care a reuşit constant să atragă peste 10 milioane de spectatori şi, de altfel, este singurul serial care reuşeşte această performanţă comparabilă cu cele mai aşteptate evenimente sportive transmise live de posturile TV americane.

Alte seriale populare sunt NCIS, cu o medie de 9,8 milioane de spectatori, Young Sheldon, cu 9,2 milioane, Chicago Fire (9,2 milioane), Blue Bloods (9,2 milioane), Ghosts (9 milioane), Chicago Med (8,4), The Equalizer (8,2), Chicago P.D. (8,2) şi Fire Country (8,2).

Este remarcabilă dominaţia în atenţia americanilor a francizei Chicago, un grup de trei seriale despre resprezentanţi ai serviciilor publice din oraşul cu populaţie mai mare decât Bucureştiul. Lider este Chicago Fire, despre provocările din viaţa pompierilor locali, dar împreună cele trei seriale reunesc săptămânal în faţa televizoarelor aproape 26 de milioane de americani.

De precizat că acest top nu are nicio legătură cu platformele de streaming. El vizează exclusiv producţiile din programele canalelor de televiziune publice sau cu plată.

Exploreaza subiecte similare:

Yellowstone, Young Sheldon , Chicago Fire, Blue Bloods, Chicago Med, Chicago P.D.

Alte știri din cinema

Munch: Dragoste, fantome și vampiri nobili - Un portret autentic al unui artist complex

O privire detaliată asupra vieții și operei artistului norvegian Edvard Munch.

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells