Un Gru familist și minioni mai poznași revin în primul trailer pentru Despicable Me 4. Plus un villain... târâtor

de Gloria Sauciuc în 29 Ian 2024
Despicable Me 4 se lansează pe marile noastre ecrane la vară, pe 12 iulie

Primul trailer pentru Despicable Me 4, produs de Universal și Illumination, a fost dat publicității, cu Minionii făcând pozne mai elaborate fața de ce ne obișnuiau în trecut, cu o familie mărită pentru Gru și niște villaini pe care nu ai vrea să îi vezi în bucătărie.

Filmul, care va ajunge în cinematografe pe 12 iulie 2024, continuă populara franciză de animație, care îl urmărește pe super-răufăcătorul devenit familist convins Gru (Steve Carrell) încercând să facă bine într-o lume cu noi și noi villaini. Despicable Me 4 introduce noi personaje, dublate de Will Ferrell, Joey King, Sofia Vergara, Stephen Colbert, Chloe Fineman și Madison Polan. Ferrell îi dă voce noului dușman al lui Gru, Maxime Le Mal, în timp ce Vergara o interpretează pe Valentina, prietena lui Maxime, femeia fatală.

Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Steve Coogan, Chris Renaud, Dana Gaier, Pierre Coffin revin, de asemenea, pentru cel de-al patrulea film din serie.

În primul film, Gru a adoptat trei fiice, iar în cel de-al doilea, Gru s-a îndrăgostit de Lucy Wilde (dublată de Wiig). Despicable Me 3 a avut o dezvăluire șocantă cu apariția fratelui geamăn al lui Gru, Dru (dublat tot de Steve Carrell), pierdut de mult timp. În cel de-al patrulea film, Gru și Lucy primesc un nou membru în familie: fiul lor, Gru Jr. În 2017, Despicable Me 3 a fost un succes răsunător de box office, depășind pragul de 1 miliard de dolari la nivel mondial și depășind seria Shrek ca franciză de filme de animație cu cele mai mari încasări, scrie Variety.

O parte din succesul francizei poate fi probabil atribuit celor mai iconice și memorabile personaje ale sale, Minionii. Acești adorabili Minioni - roboţei sufletişti, dar fără minte, pe care îi poţi uşor momi cu dulciuri - servesc drept însoțitori ai lui Gru, dar, în conformitate cu cererea, au devenit între timp protagoniști în propriile lor filme derivate, Minions și Minions: The Rise of Gru.

Exploreaza subiecte similare:

Despicable Me, Despicable Me 2, Despicable Me 3, Minions, Minions: The Rise of Gru, Kristen Wiig, Steve Carell, Colin Farrell, Sofía Vergara, Miranda Cosgrove, Steve Coogan, Chris Renaud, Dana Gaier, Pierre Coffin

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells