Trailerul Justice League, explicat secvență cu secvență

de Gloria Sauciuc în 26 Mar 2017
Succesul lui Justice League va hotărî încontro se vor îndrepta personajele - către un film propriu sau către același univers perpetuat în alt film

Primul trailer Justice League a fost dat publicității, fapt care arată că pregătirile de lansare (pe 17 noiembrie în România) au intrat în linie dreaptă, cu Zack Snyder regizor. Și asta în pofida unor cronici dure la adresa lui Batman v. Superman: Dawn of Justice și a Suicide Squad. Poate că nu e corect ca Justice League să fie judecat la fel, chiar dacă filmul vine de la aceeași echipă de creație a Warner Bros și DC. Nu?

Până acum, campania de promovare pentru Justice League a bătut moneda pe faptul că Superman a murit. S-a întâmplat la finalul lui Batman vs. Superman

Cu un Superman care nu mai poate să lupte împotriva relelor ce amenință lumea, Batman (Ben Affleck) și Wonder Woman (Gal Gadot) trebuie să caute ei înșiși ajutor. Oare această nouă echipă de eroi va putea să împiedice distrugerea lumii? Înainte să formulăm vreo ipoteză, să urmărim trailerul complet de mai sus.

Trailerul începe cu o scenă în care un bărbat apare alături de un cal. Este Bruce Wayne. Și Batman nu pierde timp, găsindu-l imediat pe Aquaman (Jason Momoa). Batman: „Trebuie să fim gata. Tu. Eu. Și ceilalți. De departe vine un atac”. Wonder Woman: „Nu vine, Bruce, a venit...” Așa că multe sunt de spus despre următoarea secvență, dar iată pe scurt despre ce este vorba.

Acesta este, cel puțin aparent, tatăl lui Victor Stone - Cyborg (Ray Fisher), anume Dr. Silas Stone (Joe Morton).

Cu sine, eroul are un computer viu Apokoliptan, o „Mother Box”. Aceasta este folosită de către Stone bătrânul pentru a-l salva pe Victor și pentru a-l putea transforma într-un Cyborg.

Trailerul constă, în același timp, în readucerea pe ecran a personajelor acelora pe care le-am văzut, pe scurt, în Batman vs. Superman, inclusiv noul favorit al Universului DC, Aquaman.

Apoi iată că Batman luptă cu un fel de android. Totuși, nu orice android. Știam că generalul Steppenwolf din Darkseid (Ciaran Hinds) și trupele lui de Parademoni sunt principala amenințare la adresa Justice League, dar iată câteva detalii în plus despre ei. Darkseid este unul dintre cei mai periculoși dușmani ai Justice League. Să îl considerăm pe Steppenwolf drept personajul cheie al unui viitor sequel, în care Darkseid este principalul erou negativ. Parademonii? Sunt carne de tun pentru Justice League, care trebuie să îi distrugă. Așadar, așteptați-vă din plin la cadavre de Parademoni. Și câteva scene de acțiune cu Batman, Wonder Woman, Aquaman și Cyborg. De asemenea, descoperim principala superputere a lui Batman - faptul că e bogat... într-un schimb amuzant de replici cu The Flash (Ezra Miller).

Un jucător de fotbal american suprins în timpul jocului? Nu, un Cyborg, iar echipamentul îi explică cel mult originea. Personajele episodice abundă în  Justice League.

Tot acum avem ocazia să aruncăm o privire la soția lui Aquaman, Mera (Amber Heard), la Commissioner Gordon jucat de către J.K.Simmons, la Henry Allen (Billy Crudup) și la eterna Lois Lane (Amy Adams).

În continuarea trailerului, vedem că un război epopeic se află în plină derulare. Principala întrebare este dacă acesta este un flashback către vremurile în care Amazoanele apărau Pământul sau este o secvență importantî de luptă din Justice League.

Pare că această scenă este aproape de un final, pe măsură ce Aquaman, Wonder Woman și Cyborg-ul se urcă la bordul navei Apokolips.

Aquaman pare să aibă avantajul în secvența de luptă de mai jos. 

Succesul lui Justice League va hotărî încontro se vor îndrepta personajele - către un film propriu sau către același univers perpetuat în alt film. Nu este tocmai acea veste bună pe care o aștepta Ben Affleck, dar - dacă totul va ieși bine - toți vor avea de câștigat.

Exploreaza subiecte similare:

Joe Morton, Ray Fisher, Batman V Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad, Ben Affleck, Gal Gadot, Ciarán Hinds, Billy Crudup, Amy Adams, Amber Heard, Justice League, Ezra Miller, J.K. Simmons

Alte știri din cinema

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Trei kilometri până la capătul lumii în competiție la Cannes, o dramă sfâșietoare despre homofobie, corupție și minciuni

Premiera internațională a filmului românesc Trei kilometri până la capătul lumii a avut loc vineri după-amiază la Cannes într-o zi însorită cu cer senin atât pentru cinefili, cât și pentru cinematografia românească.

Furiosa: A Mad Max Saga, George Miller revine la Cannes cu un prequel spectaculos

La nouă ani după ce a prezentat Mad Max: Fury Road la Cannes, regizorul George Miller s-a întors miercuri pe Croazetă alături de Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth cu al cincilea episod din înflăcărata lui saga action adventure

Părerea ta

Spune-ţi părerea
raulk pe 26 martie 2017 20:35
Nimic despre Flash..
ishmael pe 27 martie 2017 11:33
pai pomeneste de Henry Allen :)
spartacus pe 29 martie 2017 13:17
Abia astept acest film...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells