Trailer Argylle: Henry Cavill, în rol de spion. Dar nu Agentul 007

de Gloria Sauciuc în 8 Oct 2023
John Cena şi Dua Lipa au devenit și ei spioni în cel mai nou film al lui Matthew Vaughn

Deşi Henry Cavill şi-a pus în cui mantia de Superman, actorul a pornit încă o data să salveze lumea, de data aceasta ca spion internațional în noul thriller de spionaj al lui Matthew Vaughn, Argylle. Fanii actorului pot respira ușurați. Chiar dacă actorul nu a primit rolul agentului 007, iată că tot îți va demostra meritele ca spion.

Apple Original Films a dat publicităţii primul trailer pentru film, descriind un superspion, Argylle, care călătoreşte prin întreaga lume în timp ce duce misiuni secrete. Filmul, cu premiera pe 2 februarie 2024, a fost inspirat inițial de un roman al autoarei Elly Conway – însă odată cu trailerul şi cu sinopsisul oficial al filmului, a reieşit despre Conway că a devenit şi personaj în film. Dacă este sau nu un rol real urmează să aflăm.

Bryce Dallas Howard este Elly Conway, autoarea discretă a unei serii de bestsellere de spionaj, a cărei idee de zi perfectă este o noapte acasă pe computer cu pisica ei, Alfie” notează sinopsisul. „Însă atunci când acţiunile cărţilor de ficţiune ale lui Elly, despre agentul secret Argylle şi despre misiunea sa de a da în vileag o reţea globală de spioni încep să oglindească o organizaţie reală de spionaj, serile liniştite ajung de domeniul trecutului...”

Lui Cavill şi Howard li se alătură o distribuţie stelară printre care Sam RockwellBryan CranstonCatherine O’HaraJohn CenaDua LipaAriana DeBose şi Samuel L. Jackson.

Matthew Vaughn, regizorul seriei de filme The Kingsman, semnează producţia filmului, alături de Adam Bohling, David Reid şi de scenaristul Jason Fuchs, cu producătorii executivi Zygi Camasa, Carlos Peres, Claudia Vaughn şi Adam Fisbach.

Argylle va fi distribuit de către Universal Pictures şi va fi difuzat în streaming pe Apple TV+ ulterior.

Exploreaza subiecte similare:

Argylle, Bryce Dallas Howard, Henry Cavill, Dua Lipa, Bryan Cranston, John Cena, Ariana DeBose, Samuel L. Jackson, Matthew Vaughn

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells