Trailer Argylle: Henry Cavill, în rol de spion. Dar nu Agentul 007

de Gloria Sauciuc în 8 Oct 2023
John Cena şi Dua Lipa au devenit și ei spioni în cel mai nou film al lui Matthew Vaughn

Deşi Henry Cavill şi-a pus în cui mantia de Superman, actorul a pornit încă o data să salveze lumea, de data aceasta ca spion internațional în noul thriller de spionaj al lui Matthew Vaughn, Argylle. Fanii actorului pot respira ușurați. Chiar dacă actorul nu a primit rolul agentului 007, iată că tot îți va demostra meritele ca spion.

Apple Original Films a dat publicităţii primul trailer pentru film, descriind un superspion, Argylle, care călătoreşte prin întreaga lume în timp ce duce misiuni secrete. Filmul, cu premiera pe 2 februarie 2024, a fost inspirat inițial de un roman al autoarei Elly Conway – însă odată cu trailerul şi cu sinopsisul oficial al filmului, a reieşit despre Conway că a devenit şi personaj în film. Dacă este sau nu un rol real urmează să aflăm.

Bryce Dallas Howard este Elly Conway, autoarea discretă a unei serii de bestsellere de spionaj, a cărei idee de zi perfectă este o noapte acasă pe computer cu pisica ei, Alfie” notează sinopsisul. „Însă atunci când acţiunile cărţilor de ficţiune ale lui Elly, despre agentul secret Argylle şi despre misiunea sa de a da în vileag o reţea globală de spioni încep să oglindească o organizaţie reală de spionaj, serile liniştite ajung de domeniul trecutului...”

Lui Cavill şi Howard li se alătură o distribuţie stelară printre care Sam RockwellBryan CranstonCatherine O’HaraJohn CenaDua LipaAriana DeBose şi Samuel L. Jackson.

Matthew Vaughn, regizorul seriei de filme The Kingsman, semnează producţia filmului, alături de Adam Bohling, David Reid şi de scenaristul Jason Fuchs, cu producătorii executivi Zygi Camasa, Carlos Peres, Claudia Vaughn şi Adam Fisbach.

Argylle va fi distribuit de către Universal Pictures şi va fi difuzat în streaming pe Apple TV+ ulterior.

Exploreaza subiecte similare:

Argylle, Bryce Dallas Howard, Henry Cavill, Dua Lipa, Bryan Cranston, John Cena, Ariana DeBose, Samuel L. Jackson, Matthew Vaughn

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells