Steven Spielberg va regiza SF-ul Ready Player One

de Cristina Grigore în 26 Mar 2015
Este ecranizarea romanului cu acelaşi nume al lui Ernest Cline, publicat în 2011

Un nou proiect îşi face loc în agenda de lucru a lui Steven Spielberg, după producţia fantasy The BFG, Indiana Jones 5 şi biograficul It’s What I Do: A Photographer’s Life of Love and War. Este vorba despre un SF plasat în lumea pasionaţilor de jocuri ai viitorului, adaptarea romanului publicat în 2011 de Ernerst Cline, intitulat Ready Player One.

Potrivit Deadline.com, filmul va marca prima colaborare a lui Spielberg cu studiourile Warner Bros. pe parcursul a 14 ani. Povestea se petrece în anul 2044 şi îl are în centru pe Wade Watts, un gamer hotărât să descopere indiciul ascuns într-o lume virtuală, ce îi va aduce un premiu nemaipomenit. Pentru asta, trebuie să desluşească o mulţime de indicii ce au la bază cultura pop a anilor ’80.

Ultima versiune a scenariului îi aparţine lui Zak Penn (X-Men: The Last Stand, The Avengers). Între timp, Spielberg a finalizat The Bridge of Spies (ce se pregăteşte să intre în cinematografe în luna octombrie) şi a început lucrul la The BFG, programat pentru lansare în vara lui 2016.

Exploreaza subiecte similare:

Steven Spielberg, Ready Player One, The BFG, Bridge of Spies, Indiana Jones 5

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 26 martie 2015 10:24
Va fi un film reusit , Steven Spielberg e un regizor foarte bun !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells